Estelle & Thild -seerumiarvonta

Sattui niin, että mulle tupsahti vahingossa kaksi kappaletta Estelle & Thildin ruususeerumia, ja sain luvan laittaa toisen arvontaan. Nyt siis kaikki kuivaihoiset, päälle kolmekymppiset osallistumaan! :)

RoseOttoSeerumi

Estelle & Thild Rose Otto -seerumi on tarkoitettu kuivalle ja/tai ikääntyneelle iholle. Siitä kerrotaan näin:

Luonnonmukainen aktiivinen ”age prevent” seerumi imeytyy ihoon nopasti ja antaa sille runsaasti kosteutta, vitamiineja ja antioksidantteja. Melonin A, B ja C–vitamiinit antavat iholle uutta energiaa ja voimaa. Mustaviinimarja- ja männynneulasuutteista eristetyt tehokkaat antioksidantit, flavonoidit ja polyfenolit suojaavat ihoa vapaita radikaaleja vastaan ja estävät ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Itse en ole vielä seerumia kokeillut, sillä odotan talvea ja parempia testausolosuhteita kun iho on pakkasten myötä kuivunut.

Osallistut arvontaan kertomalla, miksi juuri sinun pitäisi saada Rose Otto -seerumi. Osallistumisaikaa on perjantaihin klo 12:00 saakka. Laita kommenttiin sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville, se näkyy vain minulle.

Samaan tyyliin kuin kesäarvonnassa, katson fiiliksen mukaan lähteekö seerumi parhaat perustelut antaneelle osallistujalle, vai suoritanko ns. perinteisen arvonnan. Tai mahdollisesti arvon parhaiden perustelujen kesken. ^_^

Kommentit
 1. 1

  FeelingBeautiful sanoo

  kuulostaa niin hienolta tuotteelta, en osallistu kisaan itseni takia (sillä olen vasta 19v) vaan äitini vuoksi jolla on kuiva iho, joka ansaitsisi juuri tälläisen piristyksen rahahuoliemme keskellä. viime aikoina on ollut raskasta ja tälläinen tuote piristäisi harmaan arjen keskellä.

  kiitos hienosta blogista, olen jo jonkun aikaa tätä seuraillut ja saanut kivoja inspiraatioita meikkeihini! jatka samaan malliin!

 2. 3

  sanoo

  Olen itseäni elämäntaparemontoiva pian nelikymppinen. Minulla on menossa niin ruokailu- kuin liikuntaremonttikin JA kaikkien näiden vuosien jälkeen, olen alkanut meikkaamaan. Haluan karistaa pitkälti toistakymmentä kiloa, mahtua taas kauniisiin vaateisiin ja olla muutenkin sievä ja naisellinen. Siispä remonttiin! Meikkauksen lisäksi opeteltavaa on paljon, olen kiinnostunut kauneudenhoidosta, siksi seuraankin Karkkipäivää säännöllisesti.

 3. 4

  Jabsis sanoo

  En olekaan vielä moista kokeillut, ehkä olisi jo aika…

 4. 5

  Auruanmami sanoo

  Blogistasi bongasin E&T:n kasvovoiteen. Olen ihan myyty!!!(vaikka se puteli onkin viallinen :P) Sun inspiroimana olen myös siirtynyt Lilylolon käyttäjäksi. :)

  Kuulostaa tuo E&T:n seerumi täydelliseltä talvipäivien pelastajalta! Kutiseva ja hilseilevä iho, kun ei ole se paras mahdollinen meikin pohjaksi ;)

  • 5.1

   Sanni sanoo

   Etkö sä käynyt Kicksissä vaihtamassa sitä kuten neuvoin tuolla aiemmin..? Olisit varmasti saanut uuden tilalle, mikäli purkki ei toimi ollenkaan.

   • 5.1.1

    Auruanmami sanoo

    lol…Olen laiska… Pitäis erikseen matkustella, kun ei oikein muuten ole just nyt mitään asioita kaupunkiin. Aattelin sitten, että enköhän mä pärjää sen purkin kanssa, kun kyllä sieltä voiteen saa ulos, vaikka korkin asettelu onkin aina oma temppunsa. ;)

 5. 6

  tomaattikeitto sanoo

  Oi kuulostaa täydelliseltä, talvi tulossa ja silloin tuntuu että koko naama tipahtaa kun kuivuu niin kovasti :D

 6. 7

  Ansku sanoo

  Kuulostaa juuri mulle sopivalta tuotteelta, ehkäpä nassu pysyisi tämän jälkeen vähän paremmassa kunnossa ilman miljoonaa muuta tuotetta?

 7. 8

  Sartsa sanoo

  Jospa tuolla seerumilla saisi iholle tasaisempaa pintaa & enemmän kosteutta, kun ens kuussa pitäis astella vihille ja käydä – kääk – hääkuvassa, jossa taatusti näkyy pintakuiva iho…

 8. 9

  Junie sanoo

  Moi! Olen aika uusi blogisi lukija ja kiinnostunut luonnonkosmetiikasta.
  On monta syytä, miksi minun pitäisi saada Rose Otto -seerumi!

  – Mulla on kuiva iho, ja olen juuri täyttänyt 30, eli täysin kohderyhmää!
  – Olen herkkäihoinen, mutta tuon Rose Otton INCI-lista näyttäisi sopivan jopa minulle.
  – Uusi E & T:n tuote varmasti lieventäisi pettymystäni, kun äskettäin kävi niin, että ostin Lushista kaksi voidetta, joita monet herkkäihoiset ovat kehuneet.. No, minun ihoni tietty niistä ärtyi, ja nyt joudun kai heittämään lähes käyttämättömät voiteet pois. :(

 9. 10

  sanoo

  Kolmekymppisiä ollaan, joten osallistutaanpa arvontaan. Kyllä tässä taidetaan jo seerumeita tarvitakin… Juuri työelämään palanneena, kahden pienen lapsen äitinä huomaan, että kauneudenhoito tuppaa jäämään vähän toiselle (tai viidennelletoista) sijalle elämässä. Ja sen seurauksena löytyykin sitten näppyä ja nyppyä ja kaikenmaailman juonteita. Onneksi ei vielä ryppyjä kuitenkaan. Auttaiskohan tämä seerumi pitämään ne rypyt loitolla vielä pienen tovin :)?

  ps. kiva blogi, olen vasta pienen tovin seurannut.

 10. 12

  M "vanha ja kulahtanut" sanoo

  Haluan tuon! Voisi auttaa vanhenevaa hipiääni pysymään kosteana.

 11. 13

  irma sanoo

  iik! Olen juuri tämän seerumin tarpeessa. 30+ Ja kuivista kuivin iho ja aivan valtavan innostunut luonnonkosmetiikasta. Lähes kaikki käyttämäni tuotteet on luonnonkosmetiikkaa. Ja ikinä koskaan en ole vielä E&T testannut. Sillä pienellä paikkakunnallamme ei ole Kicks myymälää tai edes lähimaillakaan. Eikö hyviä perusteita? ;)

 12. 14

  sanoo

  Ai että miks tartteisin? Kärsin kuivasta ja kiristävästä ihosta muulloinkin kuin talvisin. Ja niin, yritän kyllä hoitaa ja rasvata sitä, mutta kun ei vaan raaski ostaa niitä kalliita merkkejä. Niin että Rainbowlla ja muulla mennään. Aina sitä kuvittelee, että ne auttaa ihan yhtähyvin, ja että kalliimissa maksaa vain merkki. Noh, jostain syystä mulla on edelleen kuiva iho.

 13. 15

  Miia sanoo

  Minulla ei ole mitään erityisiä perusteita, miksi juuri minun pitäisi saada tämä tuote, joten toivotaan, että palkinto arvottaisiin. :)

 14. 16

  xenja sanoo

  Hei, tahtoisin osallistua arvontaan. En tosin halua tuotteita itselleni (olen vasta 17) vaan äidilleni yllätykseksi. :) Äidillä on tosi harvoin varaa ostaa näitä ”hienoja voiteita” ja sen kerran kun hän panostaa ja ostaa vaikka Vichyn voiteen apteekista, hän on aina ihan innoissaan ja uskoo niiden tehoavan jotenkin paremmin. :)

  Olisi tosi kivaa voida yllättää äiti :)

 15. 17

  Lotta sanoo

  Atooppinen iho odottaa kauhulla lähestyvää talvea. Tulisi tarpeeseen!

 16. 18

  Suvi sanoo

  Pitäähän tälläsen couperosarusinan saada testata totakin :)

 17. 20

  SUbbis sanoo

  Hihi, vois olla äidille joskus armollinen ja antaa hyvänpäivänlahja kun on kröhömmn…tullut käyteltyä innostuksissani KAIKKI yangbloodin-mineraali meikit :s niin on ollut tarkoituksena korvata tekoni jollain lailla, mutta rahatilanne ei aina suosi kallista luonnonkosmetiikkaa :c

 18. 22

  Noora sanoo

  Olisi ihana voida opiskelijanakin ilahduttaa äitiäni, joka on kevään ja kesän aikana joutunut selviytymään muutamista hyvin henkisesti raskaista tapahtumista. Äitini on laittanut lapsensa aina itsensä edelle, eikä koskaan osta itselle mitään ”hienoa”, joten hän olisi ehdottomasti seeruminsa ansainnut.

 19. 23

  sanoo

  En ole ihan kolmeakymmentä vielä, mutta seerumi tulisi tarpeeseen! Tällainen kuiva ja herkkä, mutta samalla epäpuhtauksiin taipuvainen iho tarvitsee ennaltaehkäisyä ja apua jo tässä vaiheessa, varsinkin näin talven tullessa…

 20. 25

  Lina3 sanoo

  en ihan kolmeakymmentä vielä ole, mutta kuivasta ihosta olen kyllä aina kärsinyt.. tykkään kovasti kokeilla kaikenlaisia kuivan ihon tuotteita, sillä ”sitä oikeaa” ihon kosteuttajaa ei ole vielä löytänyt. Tätä olisi siis ihana testata. :)

 21. 26

  Johanna sanoo

  Helmikuussa 40 ja vielä säilynyt rypyttömänä, jos tällä pitäisin vielä pidempään? Lähes ruusu siis itsekin :)

 22. 27

  Iris sanoo

  Jo viisi vuotta yli tuon kahdenkympin rajan ja naama taas alkanut kuivua sään kylmenemisen myötä :) En ole saanut kokeiltua Estelle&Thildia vaikka on ollut mielessä, voisit siis edesauttaa asiaa :)

 23. 28

  Jenniemi sanoo

  Ihoni on tällä hetkellä surusta ja stressaamisesta erittäin huonossa kunnossa. Kuiva se on ollut aina, nyt muuttunut elottomaksi ja samean väriseksi. Olisi ihana päästä testaamaan, onko tästä tuotteesta apua! Seerumit eivät ennestään tuttuja tuotteita ole.

 24. 29

  Heli sanoo

  Tuo kuulostaa niin luksukselta pitkällä sairaslomalla olevalle yli 3kymppiselle perheenäidille jolla on lokakuussa synttärit….ja kaiken tämän lisäksi kamala rahapula =(

 25. 30

  sanoo

  mun pitäis voittaa toi ihan vaan sen takia että mulla on kasvoissa sellaisia järkyttävän kuivia kohtia joista lähtee nahka eikä niihin auta pelkkä humektan…

 26. 31

  Ninna sanoo

  Atoopinen ja kuiva ihoni odottaa jo kauhulla talvea, ja olisi varmasti kovin kiitollinen jos joskus löytäisi tuotteen, joka todella auttaisi.. :( Se kuivan ihon kiristävä tunne on vaan NIIN inhottava. Nuorempana ihoni jaksoi joten kuten toipua kuivista läiskistä, mutta tämän ikäisenä on alkanut huomaamaan, kuinka iho jää pysyville pikku rypyille.. :(

 27. 32

  MS sanoo

  Mittarissa on 35 vuotta ja kuiva ihoni huutaa kosteutusta.Olisi hienoa kokeilla uutta seerumia ja tuntea itsensä edes hetken ajan Ruususeksi – ei, en tarkoita nyt Susania!

 28. 33

  Mia sanoo

  Minun ei pitäisi tuota voittaa vaan äitini :) hän ei tosin lue tätä blogia, joten ajattelin osallistua hänen puolestaan ja jos voitan, yllättää hänet kivalla lahjalla !

  äitini hemmottelee itseään liian vähän ja pienikin piristys, vieläpä ekokosmetiikkaa, saisi hänet varmasti iloiseksi!

 29. 34

  Anne sanoo

  Muutamaa vuotta vaille nelikymppisenä ottaisin mieluusti vastaan kaiken avun että ihoni säilyisi hyvässä kunnossa. Aikuisiän aknesta jokusen vuoden kärsineenä (ja lääkevoiteilla ihon korpuksi kuivattaneena) toivoisin talvea vasten hieman ylimääräistä luksusta ihoni hoitoon :)

 30. 35

  mallas sanoo

  Haluaisin kokeilla, kun oikeaa tuotetta iholleni ei ole vielä löytynyt (47-v.)

 31. 36

  Minttuneiti sanoo

  Jos voittaisin haluaisin antaa tämän äidilleni. Meillä ei ole mikään hyvä rahatilanne kotona ja äiti ei itseään hemmottele ikinä, hänellä on sanoisinko jopa paha couperosa-iho ja myös hyvin kuiva.. Lahjaksi olisi hyvä antaa jotain hänen iholleen sopivaa mutta mistä antaa kun opiskelee vielä itse :)

  Olen perinyt juurikin äitini ihon ja nyt jo ystävät kyselee miksi olen niin punainen joskus :l
  Että pitemmittä puheitta rakkaan äidin nahkaan valelisin tämän oikopäätä!

 32. 39

  juiji sanoo

  koska kaikki menee päin persettä ja kaipaan piristystä!ero,lasten huoltajuuskiista,sitten tulipalo,vesivahinkokin ja vielä ja nyt sellainenkin flunssa,joka ei oo lähtiäkseen millään..
  oon saanu jo yli vkon olla töistä pois..

 33. 40

  V sanoo

  Lähinnä jos voittaisin tuon, niin sen kyllä saisi rakkaimmasta rakkain eli äitini. =)
  Tommonen hieno tuote tois piristystä ja raikkautta hänen päiviin. Sillä 4 kakaran(kyllä ollaan kaikki oltu/ollaan vaikeita) kasvattaminen on vaikeeta eikä jää lainkaan aikaa(eikä rahaa) itselle. Varsinkin, kun nyt viime aikana on saanut äitini innostumaan luonnollisimmista tuotteista. ^^
  Lahjoittaisin tämän hänelle kiitoksena, että on kestänyt meitä lapsukaisia ja pitänyt meistä erittäin hyvää huolta, vaikka samalla tehnyt töitä koulunkäyntiavustajana autistien luokassa, joka ei ole mikään helppo homma. Vaikka 2 meistä on jo aikuisiässä(loput 4 ja 8vuotiaat), niin on meistä vieläkin pidettävä huolta :D

 34. 41

  nipa sanoo

  Olen nelikymppinen nainen, jonka lotkottavan naaman pelastus voisi olla moinen ruususeerumi – uskon ihmeisiin!

 35. 42

  Piiku58 sanoo

  Olisi kiva edes joskus voittaa jotain hyödyllistä.

 36. 43

  tj sanoo

  Tämän voisi antaa lahjaksi omalle rakkaalle vuosipäivän johdosta.

 37. 44

  Aija sanoo

  Onnetar harvemmin suosii, mutta josko nyt suosisi kun tuote kuulostaa melkein liian hyvältä ollaksen totta…

 38. 45

  sara sanoo

  Äidin puutarhuriopiskelut on loppusuoralla ja vielä jaksaa, joku palkinto pitäisi sille antaa, tällä voisi aloittaa! :)