Erilainen kookos

Kesän tuote-esittelyt jatkuvat tuoksupainotteisina. Tänään vuorossa jälleen yksi klassisen kesätuoksun eli kookoksen ympärille kehitetty sarja, mutta tämä sarja tuoksuukin erilaiselle kookokselle.

UrtekramCoconut

Urtekram Coconut.

Sarjaan kuuluu kahdeksan vartalotuotetta, joista sain testiin seitsemän: shampoon ja hoitoaineen, hiuksiin jätettävän hoitosuihkeen, käsisaippuan, vartalovoiteen, käsivoiteen ja deodorantin. Kahdeksas tuote on suihkugeeli.

Urtekramin sivulla tuoksua kuvataan makeaksi, millaiseksi useimmat kookoksen mieltävätkin. Mutta tuoksu ei ole makea, ainakaan minun mielestäni. Se on raikas ja vesimäinen, hyvin erilainen kuin ne raukean vaniljaiset, täyteläiset kookostuoksut joihin olemme tavanomaisessa kookoskosmetiikassa tottuneet. Urtekramin kookostuoksu on enemmänkin pähkinäinen kuin makea. Se tuoksuu… luonnolliselta. Tuotetiedot eivät kerro, tuleeko tuoksu tuotteissa käytetyistä kookosraaka-aineista (kookosöljy ja -nektari) vai onko tuoksu lisätty hajusteilla, joita tuotteissa myös on.

Joka tapauksessa, päädyin siihen arvaukseen, että tämä raikas, vesimäinen ja ”raaempi” kookostuoksu on kookosveden tuoksu, siinä missä se makeampi, täyteläinen kookostuoksu on hedelmälihasta (josta kookosmaidot ja -kermat valmistetaan). Jokaista kosmetiikan käyttäjää tällainen tuoksuanalysointi ei varmastikaan kiinnosta, mutta tätä käyttäjää kyllä ^_^

Ja sen makean, kermaisen kookostuoksun ystäviä ehkä kiinnosti kuulla, että Urtekramin Kookos-sarja ei edusta tätä tuoksua. :)

Urtekram_Kookos_IMG_6663

Aloitetaan mun suosikeista.

Vartaloemulsio 8,80€ / 245 ml

Käsivoide 5,80€ / 75 ml

(hintatiedot Hyvinvoinnin Tavaratalosta, mä katson aina sieltä missä on halvimmat.)

Suosikit eivät tulleet yllätyksenä, sillä olen jo aiemmin ylistänyt Urtekramin vartalo- ja käsivoiteiden koostumuksia. Ne ovat täyteläisyysasteeltaan light/medium-tasoa eli eivät maitomaisen ohuita mutta eivät paksun rasvaisiakaan. Urtekramin Nordic Birch -vartalovoide on ollut jo pitkään valintani niinä aamuina kun kroppa pitää saada rasvattua erityisen nopeasti –> voide levittyy ilman antaumuksellisempaa hieromista ja imeytyy nopeasti jättäen pukeutumisystävällisen pinnan.

Kookos-vartalovoide on aavistuksen Pohjolan Koivua täyteläisempi, mutta ei siltikään mainittavan rasvaista. Iho ei jää tahmeaksi tai kiiltäväksi. Voidetuotteissa on Kookos-sarjan tuotteista pehmein tuoksu, vaikkei tämäkään minun nenääni varsinaisesti makea ole. Etenkin käsivoiteesta tulee mieleen joku älyttömän tuttu, lähes nostalginen tuoksumuisto… Olen yrittänyt koko kesän saada siitä kiinni :D Ajatukset kulkeutuvat lapsuuden jouluihin ja konvehtirasioihin… Olikohan Aladdin- tai Paradis -suklaarasiassa joku kookoskonvehti..?

Käsivoide on vartalovoidetta paksumpaa ja vaatii hieman pidempää työstöä jättäen ihoon valkoisen pinnan jos voidetta annostelee kerralla paljon. Mutta kaiken kaikkiaan erittäin hyvä, miellyttävän tuntuinen käsivoide. Urtekramin käsi- ja vartalovoiteet ovat todellakin luonnonkosmetiikkamarkkinoiden parhaalla hinta-laatusuhteella varustettuja!

Urtekram_kookos_IMG_6668

Shampoo 6,50€ / 250 ml

Hoitoaine 6,50€ / 250 ml

Kookos-sarjan hiustenhoitotuotteet on tarkoitettu normaaleille hiuksille. Nämä on nopeasti arvioitu: niiden koostumus ei ole tarpeeksi hoitava ja selvittävä minun kuivalle ja huokoiselle hiuslaadulleni joka kaipaa mieluusti shampooltakin edes vähäistä selvitystehoa. Hoitoaineen täytyy olla erittäin silottava ja selvittävä, etenkin silloin kuin shampoo on vähemmän hoitava. (Hoitava shampoo kompensoi heikompaa hoitoainetta ja päinvastoin :))

Liian mieto hoitoteho jättää hiukseni karheiksi ja sähköisiksi, vaikka takkuun ne eivät kuivuttuaan jää juuri koskaan. Minua on siunattu lähes itsestään selviävällä hiuslaadulla :)

Shampookokemus: liru, tyypillinen luonnonkosmetiikan shampoon koostumus. Epäelämyksellinen tuoksu (hiustuotteissa kookoksen tuoksu on lähes olematon), vaahto perusluokkaa. Kaiken kaikkiaan hyvin ”perus”, ei mitään ihmeellisyyksiä. Pesee nitisevän puhtaaksi, ei tunnu hoitavalta.

Hoitoainekokemus: niinikään liru koostumus, ei tunnu hiuksissa liukkaalta eikä selvittävältä. Mitäänsanomaton tuoksu. Hoitavuudeltaan selvästi alle keskitason, sanoisin tämän sopivan normaaleille ja hyväkuntoisille tai lasten hentoisille hiuksille. Hoitoteho ei parane antamalla aineen vaikuttaa pidempään naamion tavoin.

Urtekram_Kookos_IMG_6673

Kun kurkkaa Kookos-shampoon ja -hoitiksen incejä, ymmärtää niiden kevyen hoitotehon. Hiusten selvityksessä ja silotuksessa taikasanoja ovat silikonit ja kvatit (eli kvaternääriset ammoniumyhdisteet)  joista ensinmainitut tietysti vain normikosmetiikan puolella. Kvatit ovat sallittuja tiettyjen sertifikaattitahojen sertifioimassa luonnonkosmetiikassa. Urtekramin Kookos-shampoossa ja -hoitoaineessa ei ole kvatteja joten hoitotehojen mietous ei yllätä.

Shampoihin ei selvittäviä ainesosia aina edes lisätä, mutta hoitoaineissa niitä luonnollisestikin odottaisi näkevänsä. Kosmetiikan kemian ekspertti en ole, mutta sillä tietotaidolla jonka omaan, en löydä Kookos-hoitoaineesta yhtäkään selvittävää ja silottavaa ainesosaa, ainoastaan pehmentäviä ja kosteuttavia.

Itse asiassa, kun lukee tuotteiden pakkaustekstin, niin nehän eivät lupaa sileyttä ja kammattavuutta ;) ”Helps to nourish and moisturize normal hair”. Hyvä on sitten, ei apua takkuihin näillä tovereilla :)

Urtekram_kookos_IMG_6677

Hiuksiin jätettävä hoitosuihke 7,80€ / 250 ml

Tämä oli yllättäen hiustuotteista minulle eniten mieleen. Sanon ’yllättäen’, koska en yleisesti kuulu spray-tyyppisten hiuksiin jätettävien hoitoaineiden käyttäjiin muutoin kuin talven pahimpana ”kaulahuivitakkuaikana”.

Toisin kuin poishuuhdeltava Kookos-hoitoaine, spray-versio onnistuukin jonkun verran myös selvittämään ja silottamaan hiuksia. Tähän löytyy vastaus ainesosasta distearoylethyl dimonium chloride, se on, ta-daa, kvatti. :) Jos saisin nyt Urtekramin hiustuotekehittelijän langan päähän, kysyisin, miksi tämä hoitoaineille ilman muuta tärkeä ainesosa on jätetty pois tavallisesta, poishuuhdeltavasta hoitoaineesta. Erikoista logiikkaa formuloinnissa.

Normikosmetiikan hiuksiin jätettävien hoitosuihkeiden tehoa Urtekramin Kookos-spray ei vastaa, mutta kyllä mä tätä aika hyvänä hoitoaineena pidän omassa kategoriassaan luonnonkosmetiikan puolella. Suihke on kevyt ja hyvin vetinen mutta jo muutama suihkaus selvittää ja liukastaa hiuksia selvästi. Yliannostelu johtaa klähmätukkaan, niinkuin minkä tahansa jätettävän hoitiksen kohdalla. Omaan pitkään tukkaani olen kokenut 3-4 suihkauksen riittävän oikein hyvin.

Urtekram_kookos_IMG_6681

Käsisaippua 6,80€ / 380 ml

Deodorantti 8,50€ / 50 ml

Käsisaippuassa on hiustuotteiden tavoin hyvin mitäänsanomaton, vetinen tuoksu. Se on koostumukseltaan hyvin nestemäistä, vaahtoaa miedosti ja ja tuntuu luonnonkosmetiikan nestemäisille saippuoille tyypillisesti hellävaraiselta.

Deodoranttien kohdalla kuvailen enää vain koostumuksen, koska tehoista ei ole mun ”hikiprofiililla” koskaan mitään sanottavaa. Kookos-deodorantti on emulsiomaista, märkää ja hitaasti kuivuvaa. Tuoksu miellyttävä.

 Urtekram_kookos_IMG_6681_2

…oikeinkirjoitus ei aina ole helppoa… ;)

.

Pahoitteluni muuten huonolaatuisista kuvista, Maarianhaminan heikkovaloisessa ruokapöydän ja leivinpaperin muodostamassa ”studiossa” on haastavaa saada aikaiseksi hyviä, tarkkoja kuvia :p

 

Kommentit
 1. 1

  milipili sanoo

  Määkin tykkään vartalo-käsivoiteesta , mulla tuo voiteen jääminen on vaan toisinpäin, vartalovoidetta saa hinkata kunnolla ja käsivoide uppoaa samointein. Leave-in hoitsikan pumppu vuotaa , muuten ihan ok tuote.

 2. 2

  anniM sanoo

  Minulla on ollut käytössä nyt nuo shampoo ja hoitoaine jonkin aikaa. Ennen käytin kaikenmaailman normaaleja markettishampoita yms. Nämä olivatkin ekat luonnonkosmetiikkaostokset :) Kokemukset on samanlaisia että pestessä tukka on todella takussa ja jopa vaikea huuhtoa. Hoitoaineesta ei siloitusapua tule, mutta se pehmeys! Nykyisin en jaksa alkaa tappelemaan illalla märkien hiusten harjaamisen kanssa vaan annan kuivua kampaamatta :D Ja tadaa! Aamulla hiukset on ihanan silkkiset ja pehmeät :)

 3. 3

  sanoo

  Odottelinkin kieli pitkällä sun analyysia Urtekramin kookostuotteista :) Mäkin koin näiden tuoksun olevan jokseenkin kaukana siitä ”totutusta” kookoksesta. Tein näistä myös postauksen jonkin aikaa sitten, ja kuvailin tuoksun ”jonain muuna pähkinänä” :)

  Tuoksumaailma oli sinänsä pettymys tälläiselle kookosfriikille, mutta tuotteiden tuoksumaailmat olivat silti ”Ok”. Kookoshoitsikan tuoksussa olin itse aistivinani syksyisen sienimetsän tuoksun :D

  http://tuubitoleranssi.blogspot.fi/2016/06/urtekramin-uusi-kookosperhe.html

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Tosi kivasti kirjoitettu tuo sun Kookos-arvostelu :) Sä harrastat saman tyyppistä tuotefiilisten kuvailua kuin mä ^_^

   Ainoastaan käsivoiteesta mulla oli erilainen kokemus, mulla se ei imeydy salamana vaikka ei toki rasvaisimmasta päästä olekaan.

   Jännä juttu tosiaan tuo sarjan tuoksu… Ja miten jotkut, siis ilmeisesti ainakin Urtekramin tuotekehittelijät itse, aistivat sen makeana. (Ovatkohan he lopulta oikeasti haistaneet valmiiden tuotteiden tuoksuja ennen markkinointimateriaalin ja pullonkylkitekstien painatusta… Shampoonkin väitetään jättävän hiuksiin ”wonderful scent of coconut sweetness”… ööö… not!) En yhtään ihmettele että sun kookoksesta tykkäävä kaveri ei edes tunnistanut näiden olevan kookosta, tuoksu on niin kaukana totutusta kookoksesta. Mä en mitenkään pysty kokemaan näitä makeana, ehkä tuossa sun ”sienimetsässä” on jopa jotain perää ainakin mitä tulee hiustuotteiden tuoksuun… :D

   • 3.1.1

    sanoo

    Kiitti :)

    Ennenkä pääsin noihin tuotteisiin käsiksi, luin muualta näistä arvosteluja. Olikin hämmentävää, kun moni oli näiden kookoksista tuoksua kehunut. Ja itse taas koin, että kookosta näissä on vaikea edes tunnistaa.
    Mut joo, nää on näitä tuoksujuttuja (makuasioita) :DD

 4. 4

  pikkuski sanoo

  Ostin juuri jokin aika sitten tuon shampoon ja olen ollut tosi tyytyväinen. Yksittäiset hiukseni ovat paksuja ja niitä on paljon, mutta hiukset ovat todella sileät ja lasisen liukkaat. Hiuksista tulee aivan lättänät ja lirut, jos shampoossa on mitään hoitavaa ja ne myös likaantuvat tosi nopeasti, koska ovat päätä myöten. Samasta syystä en käytä edes hoitoainetta, vaan laitan joskus pesun jälkeen öljyä, jos hiukset tuntuvat kuivilta. Tällä shampoolla olen saanut hyvin hiukset puhtaaksi ilman latistumista ja likaantumista, eikä se myöskään tunnu kuivattavan hiuksia samalla tavalla kuin monet muut shampoot. On ollut työn ja tuskan takana löytää ihan tavallinen shampoo normaaleille hiuksille, kun nykyään kaikki ovat kuiville, käsitellyille, rasittuneille tai rasvoittuville hiuksille :)

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Kivaa kuulla että sulla ja Kookosshampoolla synkkaa :) Näin arvelinkin että shampoo varmasti toimii parhaiten hiuksissa jotka nimenomaan eivät kaipaa minkäänlaista silottavuutta. On ihan totta että suurin osa ”tavallisista” shampoista, normaaleille ja käsittelemättömillekin tarkoitetuista, sisältää jonkun verran silottavia ja selvittäviä ainesosia. Kaikki eivät niitä tietenkään tarvitse :)

 5. 5

  Chatte sanoo

  Mäkin tykkään kamalasti käsivoiteesta! Vartalovoiteen otan seuraavalla kauppareissulla testiin. Myös hiustenhoitosuihkeesta pidän. Mutta hinnoista sen verran, että kannattaa ostaa Prismasta! Maksoin käsivoiteesta alle 4e ja suihkeesta muistaakseni karvan vaille 5e. :)

 6. 6

  tahma sanoo

  Kannattaa tarkentaa tekstiin, että jotkut luonnonkosmetiikan sertifiointijärjestöt sallivat joidenkin synteettisten kvattien käytön. Luonnollisia kvaternäärisiä ammoniumyhdisteitä ovat monet luonnolliset aineet, kuten betaiini, ja näiden käyttö on tietysti rajoituksetta sallittua sertifioidussa luonnonkosmetiikassa. Kaikilla kvateilla ei kuitenkaan ole samanlaista hoitotehoa hiuksissa.

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Kannattaa tarkentaa tekstiin, että jotkut luonnonkosmetiikan sertifiointijärjestöt sallivat joidenkin synteettisten kvattien käytön.

   Eikös tekstissä jo lue kutakuinkin noin, vaikkakin ilman sanaa ’synteettinen’..? :)

 7. 7

  jii sanoo

  Ostin just aikasemmin ton hiuksiin jätettävän hoitoaineen ja musta se tuoksuu ihan englanninlakulta…! :D niiltä neliönmuotoisilta.

 8. 8

  Kk-ananas sanoo

  Oho, minä luulin, että näistä ei aivan varmaan innostu kukaan, mutta onhan täällä sarjaan tykästyneitäkin! Oma fiilikseni shampoosta ja hoitsikasta oli tyrmistys; miksi hiukseni haisevat metsäsienien ryöppäysvedeltä, kun etiketissä kerran lukee kookos? :D

 9. 9

  Anette sanoo

  Ostin juuri tuon deodorantin (ja taisin unohtaa sen viikon käytön jälkeen Viroon…), mutta ei toimi kovin hyvin ainakaan minulla. Olen vähän enemmän hikoilevaa sorttia, eikä tuotteen märkyys kauheasti auta asiaa :D Ostinkin deodorantin lähinnä ihanan tuoksun takia, mutta enemmän hikoilevalle tuote ei harmillisesti sovi :/

  • 9.1

   Anette sanoo

   Niin ja unohdin tietysti kirjoittaa että hajukaan ei ihan täydelisesti peittynyt :D Alussa tuoksui kyllä oikein hyvältä mutta omalla kohdallani olisi pitänyt olla lisäilemässä päivän mittaan aika paljon jotta haju olisi pysynyt yhtä hyvänä XD

 10. 10

  Jessii sanoo

  Itse en tykästynyt hoitoaineeseen. Vaikka on hennot ja silkkiset hiukset, niin hoitoaine vain takutti hiukset ja lopulta jouduin pesemään hiukset uudelleen ja laittamaan latvoihin kunnon hoitsikan. Myös vartalovoide imeytyi huonosti, eikä tuoksunut kookokselle. Onneksi tuotteet olivat vain testerinäytteitä.

 11. 11

  sanoo

  Mun on kyllä ihan ehdottomasti saatava tietää mille tuoksuu erilainen kookos :D Rakastan kookoksen tuoksua yli kaiken, mutta muutoin en tykkää makeista tuoksuista. Tämän täytyy siis olla joko ihan super tai sitten vähän bläääh.

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Mä luulen että tämä on sulle ”blääh” :D :D Ainakin sillä pohjalla että rakastat kookoksen tuoksua yli kaiken ja arvatenkin tuo kookos on se tuttu ja pehmeän makea :)

   Tähän juttuun jätetyistä kommenteistakin näkee aika hyvin mitä mieltä jengi on Urtekramin kookostuoksutulkinnasta :)

  • 11.2

   Kk-ananas sanoo

   Ehkä Santen appelsiini-kookos voisi olla sinun juttu? Löytyy ihan prismoistamyös

 12. 12

  sanoo

  Hyvän näköiset incit noissa hiustuotteissa, mutta eipä tosiaan kuullostanut kuvauksesi perusteella siltä että tehot riittäisivät minun tukkaani. :P

 13. 14

  Noora sanoo

  Siis voi herran jestas tuota kirjoitusvirhettä purkin kyljessä. Miten voi tuollainen päästä läpi tuotantoon? Jätän ostamatta ihan periaatteesta, oikeinkirjoitus on lähempänä sydäntä kuin kookos :)

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Siis voi herran jestas tuota kirjoitusvirhettä purkin kyljessä. Miten voi tuollainen päästä läpi tuotantoon?

   Sanopa muuta :D :D

 14. 15

  Elli sanoo

  Vartalovoide saa peukun minultakin. En tykkää voimakkaista tuoksuista, joten tämä on juuri hyvä: miellyttävä ja mieto. Ainakin näin kesällä menee mukavasti atooppisella ja kuivalla iholla.

  Tuo deodorantti on ollut minun käytössäni hämmentävän hyvä! Koko alkuvuoden olen ollut deodoranttikriisissä ja on tuntunut, että mikään ei toimi. Kokeilin Madaran uutta dödöä, ja siitä alkoi tuskailu järkyttävän hienhajun kanssa. Entinen luottodödöni, Madaran yrtti, ei sekään enää toiminut. Kokeilin myös kristallideodoranttia, mutta ei mitään tulosta.

  Sitten kokeilin tätä, kun näin kehuja netissä. Ja tämä toimii minulla tosi hyvin! Ei inhaa hajua. Kesä on pelastettu. :) Ja on toiminut myös stressaavina työpäivinä. Nyt on eka pullo lopuillaan, ja ostan varmasti uuden. Hikoilua tämä ei toki estä, koska on vain deodorantti, mutta se ei minua haittaa. Olen niin tyytyväinen, kun hajuhaitat on ainakin toistaiseksi selätetty. :)

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Kiva kun jaoit deodoranttikokemuksen :) Hyvä kuulla että nämä oikeasti myös toimivat..! ^_^

 15. 16

  Jenspa sanoo

  Olen käyttänyt vartalovoiteena Urtekramin Aloe Vera -versiota, mikä on mielestäni ihanan luonnollisen raikkaan tuoksuinen. Kaikin puolin hintaansa nähden kelpo vartalovoide tällaiselle normaalille/joskus hieman kuivalle iholle. Suosittelen! Olin näistä kookosuutuuksista aluksi kovin innoissani, mutta kun menin tuoksuttelemaan niin ihmettelin juuri samaa, että eihän nämä tuoksu kookokselle… Jätin ostamatta ja nappasin vaihtelun vuoksi mukaan Laveran Firming Body Milkin, minkä tuoksu miellytti enemmän ja oli muuten vieläpä tarjouksessa Sokoksella.

  • 16.1

   Jenspa sanoo

   Niin ja tuo Laveran ”Green Coffee Beans, Green Tea, Grape and Rosemary” Body Milk tuoksuu minusta ihan kokikselle! :D

  • 16.2

   Sanni sanoo

   Laveran Firming tuoksuu mielestäni tosi hyvälle, jännä, vähän erilainen tuoksu :)

 16. 17

  Anna sanoo

  Mulla on vartalovoide ja suihkugeeli ja kyllä ne mun nenään tuoksuu oikein miellyttävästi kookokselle. En ole vahvojen tai makeiden tuoksujen ystävä, enkä ole ennen tätä löytänyt ainuttakaan kookostuoksua, joka ei olisi mun nenään äklön makea ja keinotekoinen. Taidan kokeilla myös käsivoidetta ja jätettävää hoitsikkaa. Urtekramin tuotteissa on mielestäni loistava hinta-laatusuhde ja herkkänenäiselle miellyttävän miedot tuoksut.

 17. 18

  Tykkään sanoo

  Urtekramin Kookos ja Aloevera -shampoot ovat ihan loistavia käsittelemättömälle ja lasimaiselle hiukselle joka on luonnostaan liukas. Hinnastakin vain plussaa.
  Dödöistä myös nämä saa isot peukut! Paljon liikkuvalle ja ihan reippaasti hikoilevalle on teho riittänyt tosi hyvin. Treenin jälkeenhän mennään joka tapauksessa suihkun kautta :) Ehdottomasti yhdet kaikkein tehokkaimmat 20 vuoden aikana testatuista alumiinisuolattomista vaihtoehdoista. Allergian vuoksi niitä on tullut testattua isot määrät. Madara ollut varmaan se heikoin lenkki koskaan: Kuin kissa olisi kussut kainaloon :D

 18. 19

  sanoo

  Mukava lukea näitä sun tarkkoja analyyseja tuotteista! :) Tuli taas itselle uutta. Mä tykkään näiden tuoksusta juuri siksi, ettei se ole sellainen imelä kookos. Olen kokeillut juuri tuota hiuksiin jätettävää hoitoaineitta ja se on kyllä mieleinen. :) Käsisaippua on myös hyvä, se on niitä harvoja, jonka myös kumppani hyväksyy. :D

  Tässä meidän äidin aatoksia tuotteista: http://yhdessakasvokkain.blogspot.com/2016/06/ilosia-yllatyksia-osa-1-kookosta.html

  • 19.1

   Sanni sanoo

   Tuo on kyllä niin hauskaa että teidän äitikin on blogissa mukana <3

   Tiedätkö, mä hämmästyin kun huomasin teidän blogista että se ei ole vielä vuottakaan vanha..! Mä olen niin tottunut sun ja Bellen kommentteihin täällä Karkkipäivässä (ja yhdessakasvokkain-linkkiin, silmät "kotiutuu" myös niihin linkkeihin jotka vakkarikommentoijat jättävät kotisivunriville) että tuntuu kuin olisitte olleet täällä jo vuosikaudet – ja samoin siis Kasvokkain-blogi, koska assosioin teidät tietysti tuohon blogiin :) Jännä miten tutuksi pelkkä linkki voi tulla alle vuodessa :D <3

   • 19.1.1

    sanoo

    Ei olekaan! :D Ihanan söpö kommentti, en muuta osaa sanoa! <3 Mää ihan punastun täällä ruudun toisella puolella. Kiitos että jaoit tämän, tuntui kivalta lukea. :)

 19. 20

  Jonttu sanoo

  Kiitos taas tästä arvostelusta. Huomenna tai paremminkin tänään (kello on näköjään jo yli puolen yön) menen ostamaan tuon käsivoiteen. :) Harkinnassa oli Dermosilin luonnonkosmetiikkasarjan käsivoiteen hankkiminen, kun sarjan silmänympärysvoide on ollut huippuhyvää, mutta kun ei ole kyseisestä puljusta muuta tilattavaa, niin parempi ostaa tätä Kookosta nyt vain kiltisti (säästyy ainakin postikulujen verran).

  Onko sinulle muuten tuttu sellainen tuoksu kuin Fergie Outspoken Intense? Törmäsin tähän ihan sattumalta, kun eräällä tuttavallani oli tätä kosmetiikkalaukussaan. En tiedä edes, valmistetaanko koko tuoksua enää edes, mutta ihanalta vaikutti. Et vain taida olla näiden julkkistuoksujen ystävä.

  • 20.1

   Sanni sanoo

   Onko sinulle muuten tuttu sellainen tuoksu kuin Fergie Outspoken Intense?

   Ei ole. Ja oikein muistit, mä en oikein ole kiinnostunut noista julkkistuoksuista. En oikeastaan haistele niitä koskaan ns. vapaaehtoisesti :D Töiden puolesta tuli tutustuttua meidän myymälän julkkistuoksuihin kuten Britneyyn, Jessica Simpsoniin, Rihannaan ja Paris Hiltoniin ja jotkut niistä olivat ihan siedettäviäkin, muutama jopa melkein hyvä :D, mutta en mä niitä itse käyttäisi. Christina Aguileran by Night oli sellainen lempparimyytäväni julkkistuoksuista kun se oli vähän niinkuin ”köyhän miehen Dior Hypnotic Poison” ;D

 20. 21

  Jonttu sanoo

  Mistä näitä käsivoiteita saa? Prismassa kävin, mutta oli vain sarjan shampoota, hoitoainetta ja käsienpesunestettä. Ruohonjuuressa ei ollut kuin vain muuntuoksuisia Urtekrameja. Biodellyssäkään ei harmillisesti ole tuota käsivoidetta.

  Me mökö nyt. :( :(

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Onpas kummallista. Mä olen nähnyt Kookos-sarjaa vaikka missä, viimeksi K-Marketissa, mutta en tullut katsoneeksi kuuluuko käsivoide heidän valikoimaansa. Ehkä joku Kookos-käsivoiteen ostanut toinen lukija osaa antaa vinkin..?

   • 21.1.1

    Jonttu sanoo

    Itsekin olen nähnyt Kookos-sarjaa monessa paikassa, mutta taitaa olla useinkin juuri muita kuin itse tuota käsivoidetta. Tosin en silloin katsonut tarkemmin muuta kuin että Kookoshan se siellä valkoisine pulloineen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.