Ei mun tätä pitänyt kirjoittaa

Mulla oli tälle päivälle kosmetiikkapostaus luonnosteltuna. Istuin aamulla koneelle käsittelemään juttuun tulevat kuvat ja aikeena viimeistellä homma valmiiksi.

Ja en mä sitten kirjoittanutkaan sitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska tiedättekö mitä. Täällä reissussa kaikki kotona valmistellut kosmetiikka- ja kauneusaiheiset bloggaukset tuntuu… niin kertakaikkisen etäisiltä. Niin… epäinspiroivilta.

Olin niistä jutuista niin innoissani kotona. Jes, tästä mä kirjoitan mahdollisimman pian..!

Ja täällä. Blääh.

Olen ihan toisissa tunnelmissa nyt.

Mun tekee mieli kertoa vain… reissufiiliksistä. Ne kosmetiikkajutut, jotka tuntuu luontevilta, liittyy matkalla oloon. Oli mulla toinenkin kosmetiikkapostaus tyrkyllä tälle päivälle, yksi hiuksiin liittyvä, mutta koska kirjoitin hius-aiheisen jutun vasta pari päivää sitten, niin sekin tuntui ”väärältä” aiheelta. Ei liikaa toistoa. Ei liikaa samankaltaisia juttuja peräjälkeen.

Mutta… ovathan reissujututkin samankaltaisia.

Niin ovat.

Kyllästyttääkö teitä lukea samasta aiheesta monta päivää putkeen..?

Mitä te toivotte, kun avaatte Karkkipäivän? ”Olisipa tänään vihdoin joku kosmetiikkajuttu”…?

.

Tänään satoi pari tuntia aamupäivällä. Sain hyvän syyn jäädä sisätiloihin suunnittelemaan tulevien viikkojen reittiä. Olen muuten saanut varsin kiinnostavan Sohvasurffaus-kutsun Santorinille. :)

Drasko_Santorini

En kuitenkaan tältä häröltä ;) No, voi olla että käyn kuitenkin moikkaamassa Draskoa, onhan hän lievästä, hmh, eksentrisyydestään huolimatta yksi mielenkiintoisimpia ihmisiä jonka olen tavannut. Puhumattakaan tyypin kodista…! Olin ihan varma että tein silloin blogiin jutun Draskon talosta (meinasin linkata tähän nyt), muistan jopa kuvatkin, mutta en löydä postausta. Kummallista. Luulen että siinä paikassa ei moni olisi uskaltanut yöpyä ;)

* * *

Kun sää tänään iltapäivällä kirkastui, kävelin Skopelos Townin yläpuolella sijaitsevalle luostarille. Sieltä oli huikeat maisemat alas ”cityyn”.

Söin myös yhtä kreikkalaista lempiruokaani, joka oikeastaan on vähän niinkuin kiellettyjen listalla, mutta kyllä mä niitä täällä syön. :)  Harkitusti.  ;) Ei ole niin pahoja kuin piirakat kuitenkaan. (Niitä ei muuten yllättäen ole edes tehnyt tällä matkalla mielin.) Kerron ruokajuttuja sitten jossain vaiheessa omassa postauksessaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä Miki-minikirjat on muuten ihan paras keksintö – ainakin meille jotka ei lue kirjoja tabletilta. :) Kirjan koko ei oikein kuvassa tule esiin mutta se on kämmenen kokoinen. Ei paina paljon mitään, ihan parasta matkaseuraa.

Skopelos1509

Yksi asia on varmaa.

Tämä ei ole viimeinen kerta Skopeloksella. :)

Kommentit
 1. 1

  M sanoo

  Pakko myöntää, että itse avaan Karkkipäivän aina toivoen uutta kosmetiikkapostausta. Niitä on mielestäni vain yksinkertaisesti mielenkiintoista lukea! :) Sanoisin, että nämä matkapostaukset ovat kivoja makupaloja, mutten niitä kuitenkaan usein kovin tarkasti lue. Yleensä katson kuvat ja jos ne ovat mielenkiintoisia niin saatan lukea kappaleen tai pari :)

 2. 2

  Anne sanoo

  Minä ainakin Kreikka-fanina tykkään sun matkakertomuksista ! Tosin odotan myös kosmetiikkapostauksia:)

 3. 3

  Kati sanoo

  Käyn blogissasi parin tunnin välein silloin kun olet matkalla! Nämä matkalta kirjoitetut postaukset ovat parhaita :)

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Käyn blogissasi parin tunnin välein silloin kun olet matkalla!

   Ohoh…! :) *paineita tiheämpään päivitykseen?* ^_^

 4. 4

  Reetta sanoo

  Oi mitä kuvia, ihana aurinko, lämpö, värit, ruoka!
  Mä taidan olla epätyypillinen Karkkipäivä-lukija, sillä mua ei oikeastaan kiinnosta (kaikki) meikkijutut :D Käyn kyllä kaikki läpi, mutta saatan vain vilkaista kuvat ja poimia joitakin juttuja, varsinkin jos meikkipostaus sisältää nippelitietoa. Itse kun olen bb-voide, poskipuna ja ripsari -meikkaaja ;) Olen aktiivinen seuraajasi kuitenkin ja pidän blogistasi ja sun tyylistä ja tavasta kirjoittaa! Ihanaa reissua! :)

 5. 5

  Minna sanoo

  Minä ainakin odotan vaan että kirjoitat jotakin, jutut ovat aina mukavaa luettavaa aihepiiristä riippumatta. Jos juttujen hyödyllisyyttä taasen tahtoo ajatella, niin tukka-asiat ovat itselle ykkösiä :)

 6. 6

  msr sanoo

  Mä oon vähän salaa kaipaillut kosmetiikka-aiheisia postauksia, mutta kyllä nämä reissujututkin kiinnostaa, varsinkin ku et oo millään pakettimatkameiningillä liikkeellä etkä lado postauksia täyteen bikinikuvia :D laita Mr. Karkkipäivälle postaus tehtäväksi Suomeen et myllää sun varastoja ja valitsee ilman sun apuja pelkällä perstuntumalla pari tuotetta testiin :D

  • 6.1

   Sanni sanoo

   laita Mr. Karkkipäivälle postaus tehtäväksi Suomeen et myllää sun varastoja ja valitsee ilman sun apuja pelkällä perstuntumalla pari tuotetta testiin :D

   Hehheh, hauska idea..! ^_^

 7. 8

  Tanja sanoo

  Hei! Olen aina yhtä innoissani huomatessani postauksesi fcebookista. Ei ole väliä mistä kirjoitat, kaikki tekstit luen suurella mielenkiinnolla. Jopa ruokajutut, vaikka itse olenkin ihan vain tällainen pullamössö ruokailija. Nyt kun minulla on pieni lapsi ja tuntuu vaikealta, tai jopa mahdottomalta keskittyä lehteen saatikka kirjaan, Blogisi tarjoaa minulle pienen hetken ihan omaa aikaa. Kiitos siis mahtavasta blogista ja aivan ihanaa reissua!

 8. 9

  SiiriS sanoo

  Odotan aina innolla karkkipäivän avatessa millaisia upeita maisemia tänään on tarjolla. Pienempänä halusin kreikkaan, mutta viime vuosina se on ”tippunut” listalla monen muun maan alapuolelle…
  Kunnes viime talvena löysin tämän blogin ja aloin lukemaan kaikki päivitykset aivan alusta. Päästessäni ensimmäisiin kreikka päivityksiin olin aivan myyty ”tonne on pakko päästä joskus itsekkin!” En todellakaan tiennyt miten paljon kauniita ja idyllisiä saaria kreikalla on tarjottavana ja että lämpimät säät jatkuvat vielä paljon pidempään sesongin jälkeenkin. Ja ovathan nämä päivitykset olleet oikeita piristysruiskeita ja matkakuumeen aiheuttajia pimeyden keskellä. :D

  Blogisi on muutenkin ollut erittäin monipuolinen ja hyödyllinen. Olen saanut paljon tietoa ja rohkaistunut jopa ostamaan ja käyttämään huulipunaa ja luomivärejä. Viimeisin asia jota olen harjoitellut on kuuluisa ”siipi” rajaus, ajattelin pitkään etten tule oppimaan sitä kun itselläni on vielä hieman raskaat luomet. Harjoittelu kuitenkin on kannattanut vaikkei sovikkaan niihin kiireisimpiin aamuihin vielä. ;)

  oikein hyvää ja aurinkoista reissun jatkoa! :)

 9. 10

  MiiaB sanoo

  Ehdottomasti lisää Kreikka-juttuja! Vaikka monta päivässä! Nyt kun ei itse pääse reissuun, on ihan huippua lukea sinun juttujasi. Reissusi kuulostaa ja näyttää mahtavalta!

 10. 11

  Sarde sanoo

  Kun nyt kysyit, niin joka kerta kun avaan karkkipäivän, toivon, että olisit viimein saanut tarpeeksesi valokuvien ottamisesta miniatyyri-asetuksella. Niitä on todella rasittava katsoa, ja ihmettelen, jos et myöhemmin kadu sitä, että kaikki kuvasi on pilattu tuolla tavoin. Tiedän, että mielestäsi värit tulevat asetuksella paremmin esiin, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että kuvat näyttävät täysin tärähtäneiltä. Mutta ei, vielä et ole kyllästynyt ko. asetukseen :)

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Mutta ei, vielä et ole kyllästynyt ko. asetukseen :)

   Eip :D En ole ^_^ Tässä Olympuksessa reunojen pehmennys on onneksi sentään huomattavasti hillitympi kuin Canonin Powershotissa.

   Olen iloinen että se kuitenkin on jäänyt mieleen, että diggailen miniatyyri-asetusta nimenomaan värien vuoksi :) En pidä kuviani pilalle menneinä. Minulla on lisäksi lähes joka kuvasta myös versio ”normiasetuksella”. :) Tylsää kyllä, näissä kuvissa värit eivät vastaa todellisuutta.

   • 11.1.1

    Jazza sanoo

    Eikö siis olekaan niin, että linssiin on vahingossa jäänyt rasvaa, joka blurraa kuvien reunat? Miksi kameravalmistajalla on erikoistehoste(-ko?), joka tuhnaa kuvien reunat? Sorry, taidan olla ihan pihalla valokuvaustrendeistä. :DDD

    Mutta kysymykseesi. Kaikki juttusi ovat eri tavoin kiinnostavia, joten kirjoita mistä ikinä vaan itse innostut. Pakonomainen kirjoittaminen aiheesta, joka ei istu fiiliksiin on ihan tarpeetonta, ehtiihän sitä myöhemminkin. Kosmetiikka on elämän suola, mutta tuskin koko ateria edes kenellekään meistä lukijoista. :)

    Nämä matkajutut ovat kyllä oikea helmien helmi blogissasi! Sun elämä on niin vauhdikasta ja monipuolista kaikkine reissuineen, että juttuja lukee kuin jotain värikkäästi kuvitettua reality-satua. Näitä jaksaisin lukea loputtomiin shampoista ja kosmetiikasta ruokiin, matkanteosta ja budjeteista lipunmyyjien ”palvelutasoon”, saarien, kylien ja majoituksen erilaisuuksista, maisemista, nähtävyyksistä ja mistä vaan. Siellä ei tunnu olevan aiheista pulaa, joten pistä vaan näppis ja kamera sauhuamaan ja juttuja tulemaan!

 11. 12

  listaaja sanoo

  Tämän hetken suosikkijärjestys – altis muutoksille! :)

  1. Matkajutut&kuvat, hintataso, paikallisten ajatusmaailma
  2. Budjettimatkustus ja kaikki siihen liittyvä, mm. majoitus
  3. Hiustenhoito / saippuasamppootestit
  4. Matkakosmetiikka ja sen toimivuus poikkeavissa oloissa
  5. Matkaherkuttelu / kokkaaminen / karppaajan reissusyöminen
  6. Vaatehuolto vähillä tavaroilla matkustaessa
  7. Yksin matkustus (monelle vierasta) ja sen eri puolet
  8. Mikä muu vaan, ’pienetkin’ aiheet kiinnostaa

  • 12.1

   Sanni sanoo

   :) :) Kiva lista! (Et tiedäkään kuinka monta listaa mulla on tän matkan tiimoilta ^_^)

 12. 13

  asdf sanoo

  Itse odotan kosmetiikkapostauksia, mutta omapa on blogisi:) Siis en lukijana ajattele että olisin oikeutettu johonkin tietyn tyyppiseen sisältöön, eikä uusimman postauksen aiheen katsominen ole iso vaiva. Ei matkajutuissa ole mitään vikaa, ja selvästi olet niistä innoissasi itse, mikä lienee kaikkein tärkeintä? Se vain on elämäntyylinä itselleni niin kaukainen, etten halua alkaa edes unelmoida mahdottomuuksista, joten jätän matkakertomukset lukematta ja varsinkin kuvat katsomatta.

  • 13.1

   Nimetön sanoo

   Täsmälleen samaa mieltä. Odotan kosmetiikkapostauksia, nämä matkakertomukset jää lukematta.

 13. 14

  PS sanoo

  Matkajutut ei kyllästytä ollenkaan. Ne kiinnostavat itse asiassa paljon enemmän kuin kosmetiikka nyt matkasi aikana. Joten kiitos reissusi jakamisesta!

 14. 15

  meow sanoo

  Kysyit, mitä lukijat toivovat, kun avaavat Karkkipäivän. No, mä toivon päällimmäisenä, että sulle kuuluu hyvää. Toisekseen toivon lukevani jotain, mistä olet innoissasi tai mitä on ollut viime aikoina mielessäsi; on se sitten kosmetiikkaa, reissujuttuja tai poneja! :) Niistä postauksista tulee sitten inspiraatiota omaan arkeen, ajatuksiin, ruuanlaittoon tai meikkailuhetkiin :)

 15. 16

  Elinäf sanoo

  Älä huoli kosmetiikkaapostausten vähyyttä! Reissupostaukset ovat aivan yhtä mielenkiintoisia. Mukavinta on lukea aiheista jotka sinua sillä hetkellä kiinnostavat, tekstistäsi huokuu ihanasti innostuksesi :)

 16. 17

  sanoo

  Kirjoita ihan mistä haluat! :) Mä ainakin luen tätä blogia sen takia, että haluan nähdä mitä se Sanni meille tänään onkaan keksinyt jutun aiheeksi ^_^ En koe, että mulla lukijana olisi oikeutta tuomita jotain juttuja sellaisiksi jotka ei blogiin sovi tai jotka on ”liikaa”. Toiveita voi toki aina esittää, mutta mielelläni luen sun sepustuksia aiheesta kuin aiheesta.

 17. 18

  Äni sanoo

  Ei kyllästytä matkajutut! Mulle Karkkipäivä on ennen kaikkea fiilisblogi. Vaikka alkuun koukutuinkin värikkäisiin meikkeihin, en kaipaa niitä. Oikeastaan olisi tylsää, jos tämä olisi pelkkä meikki- tai kosmetiikkablogi. Tykkään Karkkipäivän fiiliksestä! :)

 18. 19

  Jonttu sanoo

  Voit kirjoittaa ihan mistä tahansa, tiedän sen joka tapauksessa olevan kiinnostavaa luettavaa.

  Nämä reissupostaukset ovat ihania, ja ne muodostavat ihan oman, kronologisesti etenevän sarjan, jota on kiva lukea monta peräkkäin, kun tulee sellainen olo kuin seuraisi jotakin jännittävää kirjaa.
  Ruokajutut ovat aivan huippuja, mutta tykkään myös todella paljon etenkin luonnonkosmetiikan testeilyistäsi, sillä saan niistä parhaillaan ostovinkkejä. Kaikki käy. Ja ne syvälliset postaukset ovat tietysti hyvin toivottuja, koska et ole mikään tyhjäpää vaan jotain aivan muuta.

  Sitten vähän yleistä kosmetiikkahöpinää. Tätä blogia aika pitkään lukeneena tiedän, että sinulla ei kovin paljon kulu deodoranttia. Ajattelin nyt kertoa havaintoni omasta deon kulutuksesta, eli vauhti on sellaista yksi deodorantti per kuukausi tai puolitoista kuukautta.

  Jo ennen tätä blogia minulla oli halu kokeilla ja siirtyä yhä enemmän luomukosmetiikan pariin, ja täällä blogissa olen tutustunut moniin hyviin tuotteisiin. Urtekramia täällä ei käsittääkseni ole hirveästi hehkutettu vaan ainoastaan pidetty sellaisena perushyvänä tuotteena, mutta itse voin sanoa, että omat ensimmäiset luonnonkosmetiikan vartalovoiteet olen ostanut Urtekramilta (nyt menossa toinen), ja ainakin itselläni toimivat loistavasti. Ensin minulla oli Aloe vera -vartalovoide ja nyt Nordic birch. Ainakin omalla ihollani nuo imeytyvät loistavasti. En enää koskaan aio ostaa normivartalovoiteita kun näiden makuun olen nyt päässyt. Noista kahdesta enemmän tykkäsin muuten Aloe verasta, vaikka tuoksuun oli ensin totuteltava jonkin aikaa.

 19. 20

  Laura J. sanoo

  Tällä hekellä nämä sinun reissupostaukset kiinnostavat yli muiden, sillä saavuin juuri itse kolmeksi kuukaudeksi Ateenaan :)

  • 20.1

   Sanni sanoo

   Oooo…!! :) Kuulostaa ihanalle! Saapa nähdä törmätäänkö ^_^ Niin uskomattoman pieni on maailma, että yksi lukija kommentoi jo aiemmin nähneeni minut Ateenan Henkkamaukalla… :P

   Saako kysyä mitä teet Ateenassa..?

   • 20.1.1

    Laura J. sanoo

    Ihanaa täällä onkin! Suoritan täällä opintoihin kuuluvan työharjoittelun pakolaisten parissa. Ensi viikolla tosin on työntekijöiden retriitti viiden tähden hotellissa all inclusive, joten pääsen vähän lomailemaankin ;) toivon kovasti, että tulisi useampi vapaapäivä putkeen, että pääsisin itsekkin vähän hyppelemään saarilla. Ehkä siis törmäämme :)

    • 20.1.1.1

     Sanni sanoo

     :) Oi että, ehdit varmasti koluta Ateenan läpikotaisin vielä paremmin kuin minä…! :) Missä päin kaupunkia asustelet, jos sellaista saa vielä utsia..?

 20. 21

  Taru sanoo

  Juu, kyllä täällä on meitä, jotka lukevat erittäin mielellään muutakin kuin kosmetiikkapostauksia. Olen kans ehkä epätyypillinen lukija, ja varsinkin meikkijutut saatan jättää kokonaan lukematta. Luen sitten kyllä esim. hiusten tai ihonhoitoon liittyvien tuotteiden juttuja. Mutta ihan rauhassa vaan matkajuttuja nyt kun siitä on kerrottavaa :) Niitä muita juttuja kyllä keritään lukea sit taas sen jälkeen ihan riittävästi :D

  Ja tuli mieleen tosta miniatyyriasetuksesta – täällä on yks joka on noiden fani. Otan itsekin matkoilla usein kuvia noilla erikoissuodattimilla ja pidän niistä (vaikkei ihan noin laadukkaita tulekaan mitä sun kameralla). Eli ei tosiaan nää kuvat satu kaikkien silmiin :)

 21. 22

  Mirri sanoo

  Matkajutut on ihan parhautta, niistä tulee niin hyvä fiilis <3 Toki muutkin aihepiirit kiinnostavat mutta kuten aiempi kommentoija sanoi, on aina kiva nähdä mitä olet keksinyt ja tykkään kun täällä aiheet vaihtelevat ja välillä saa yllättyä.

  Oletko siis menossa Santorinille? Oih, olen jo pitkään haaveillut reissusta sinne ja ehkä samalla voisi käydä jollain toisella saarella. Ainakin Kreeta on lähellä ja sinne on paljon lentoja. Vai onko joku paikka jota itse suosittelisit Santorinin "kaveriksi"?

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Oletko siis menossa Santorinille?

   Kyllä. :) Ekan kerran olin kaksi vuotta sitten, mykistävä paikka.

   Vai onko joku paikka jota itse suosittelisit Santorinin ”kaveriksi”?

   Naxos, Paros tai Mykonos esimerkiksi. :) Näille on Santorinilta päivittäin nopeita yhteyksiä. Kreeta on mielestäni liian iso paikka päivän tai parin pyrähdystä varten (nyt en toki tiedä miten pitkään reissullasi viipyisit), valitsisin itse pienemmän saaren. Mykonoksella, vaikka onkin tosi turistillinen, on oma aivan erityinen charminsa. Ja sieltähän pääsee päivittäin myös retkelle Delokselle, joka on Kreikan tärkeimpiä antiikin nähtävyyksiä. :)

   • 22.1.1

    Mirri sanoo

    Kiitos vastauksesta Sanni :) Kreeta tuli ekana mieleen koska sinne on paljon lentoja tarjolla ja laivayhteys Santorinille. Mutta Naxoskin kuulostaisi ihanalta, muut mainitsemasi paikat ovatkin vieraita, joten täytyy googletella ja tutustua tarkemmin.
    Reissun kesto olisi enintään 2vk ja kaksi saarta riittäisi tällaisten vähän hitaampien ihmisten tahdilla :D Niin ja mukana kaksi kouluikäistä lasta joille uiminen on ihan must juttu, mutta muuta viihdykettä ei sitten tarvitakaan :)

 22. 23

  Johanna sanoo

  Ehdottomasti matkapostaukset on nyt kivempia kun olet siellä, en oikeastaan kaipaa niitä kosmetiikkajuttuja nyt ollenkaan :D Käyn ainakin kaksi kertaa päivässä katsomassa jos olisi tullut jotain uutta, etenkin kuvia voisi olla reissusta vieläkin enemmän ;) niitä on ihana katsella!

 23. 24

  jaanh sanoo

  Minulle blogisi kaikki aiheet ovat mielenkiintosia. Tapasi kirjoittaa kai sen tekee. :)

 24. 25

  Miaminttu sanoo

  Tiiätkö. Ehkä mä olen jotenkin vanha tai liian kiltiksi kasvatettu, mutta mun mielestä on röyhkeää vaatia bloggajalta jotain tietynlaisia kirjoituksia. Mun mielestä bloggaajan pitää saada kirjoittaa blogiinsa just niistä asioista mitkä häntä itseään sillä hetkellä inspiroi ja kiinnostaa, ja lukijat saa luvan olla tyytyväisiä, että heille tarjotaan ilmaiseksi jotain näinkin hauskaa lukupuuhaa ja silmäniloa kauniilla kuvilla. Jos jollekin ei kelpaa, niin olkoot mun mielestä hyvä ja siirtykööt muualle :)

  Itse rakastan eritoten näitä matkajuttuja, on vähän kuin olisi itsekin reissussa katselemassa kauniita maisemia ja nauttimassa auringon lämmöstä. Meikkitutorialit on seuraavaks lemppareimpia ja toisaalta myös erinäiset tuotesuositukset, jos sattuvat olemaan ”omalta alueeltani”. En käytä luonnonkosmetiikkaa, joten kovinkaan usein ei tunnu osuvan yhteen omien kiinnostuksien kohteideni kanssa. En myöskään karppaa tai jaksa suoranaisesti innostua resepteistä, joissa lukee ”psyllium” tai ”mantelijauho” tai ”chia-siemen” :D

  Mutta tiedätkö mitä, saan tästä sun blogista ihan hurjan paljon irti ja joka ikinen päivä käyn innoissani kurkkamassa mitä uutta on tullut! Ei kaiken tarvitse aina olla unelmien täyttymystä ja JUST sitä mitä MÄ haluan, voidakseen olla hyvää ja viihdyttävää :) Joten nauti reissustasi ja ylipäätään aina: kirjoita just siitä mikä sinua itseäsi huvittaa :) Kiitos jo mooonen monen vuoden mukavista lukuhetkistä!

  • 25.1

   kuorotipu sanoo

   Pakko sanoa, että täysin samoilla linjoilla Miamintun kanssa. Vaikka alunperin olen blogiin koukuttunut meikkikuvien takia, seuraan sitä kuitenkin nykyään ihan muista syistä. Reissu- ja ruokapostaukset kiinnostaa tällä hetkellä jopa enemmän kuin kosmetiikka.

   Ihanaa reissun jatkoa :)

 25. 26

  Sanna sanoo

  Matkakertomuksen on niin ihania. Tuo iloa Suomen syksyyn. Mulle jäi jotenkin epäselväksi, että mitä kautta lopulta pääsit Skopeloselle. Ajattelin 12 v lapseni kanssa lähteä, mutta onko liian hankalaa? Samalla käyttäisin muillakin lähisaarilla.

  • 26.1

   Sanna sanoo

   Olisiko helpompi ottaa lento Rodoksella tai Kosille? Mitä Rodoksen lähisaarilla suosittelet? Kosilla olen käynytkin. Menee ihan sekaisin, kun katsoo eri vaihtoehtoja. Kaksi viikkoa olisi tarkoitus olla reissussa ja ehkä 3-4 saarta. Katsoisin näitä Kreikan kuvia vaikka kuinka paljon, ihania.

   • 26.1.1

    Sanni sanoo

    Mitä Rodoksen lähisaarilla suosittelet?

    Symi ehdottomasti, ja Kalymnosta. Nissyroksella en ole itse käynyt mutta sinne kannattaa ainakin tehdä päiväretki jos mahdollista, on kuulema huikeat ja ”out-of-this-world” -maisemat. Se on toimiva tulivuorisaari…

    • 26.1.1.1

     sanna sanoo

     Kiitos paljon. Oletko sitä mieltä, että 12 v poikakin viihtyisi noilla saarilla? Ainakin Rodokselta löytyisi ostos mahdollisuuksia lapselle. Itse en jaksa enää niinkään shoppailla. Jos olisi loman alussa ja lopussa muutaman yön Rodoksella ja muuten pienemmillä saarilla.

     • 26.1.1.1.1

      Sanni sanoo

      Oletko sitä mieltä, että 12 v poikakin viihtyisi noilla saarilla?

      Symillä ei varmaankaan, se on aikuiseen makuun eikä siellä ole mitään viihdykettä lapsille. Ei edes rantaa. Mutta Rhodoshan on takuuvarma koko perheen mesta :)

      Mun on itse asiassa vaikea kuvitella yhtään missä 12-vuotias lapsi viihtyisi… :D Lapset taitaa useimmiten viihtyä rannoilla. Kalymnoksella on kivoja rantoja ja se on suuri saari jossa riittää vaikka vuokra-autolla kierreltävää ja katseltavaa. Siellä on useampia pikku-kyliä (pääkylä on iso, enemmänkin niin kuin pieni kaupunki) joihin on kiva tehdä päiväretkiä. Kalymnos on myös tunnettu kiipeilykohde, ja onkin urheilullisin Kreikan saari missä olen toistaiseksi vieraillut. Turistien joukossa erottuu huomattavan paljon urheilullisia, treenatun näköisiä nuoria aikuisia jotka ovat tulleet saarelle kiipeämään. Muistaakseni saarella on myös hyviä vaellusreittejä.

      • 26.1.1.1.1.1

       Sanna sanoo

       Kiitos paljon vastauksesta. Lapsihan tosiaan viihtyy rannalla. Itselle on tärkeää kauniit rakennukset, maisemat ja hyvä ruoka. Pohdin myös Korfun seutua. Korfun taitaa olla isompi saari, mutta onko sen lähisaarilla juuri tuollaista Symin tai Skopeloksen kaltaista Kauneutta?

       • 26.1.1.1.1.1.1

        Sanni sanoo

        Korfun pääkaupunkihan on yksi Kreikan kauneimpia ja kuvauksellisimpia kaupunkeja itsessään :) Korfu on muutenkin tosi upea ja monipuolinen kohde. Muilla Joonian saarilla en ole käynytkään, mutta niille ei ylipäänsä pääse suoraan Korfulta vaan on mentävä mantereen kautta, Igoumenitsaan ja sieltä Pargaan. Joonian saaret eivät oikein sovellu saarihyppelyyn kun niiden välillä ei kulje lauttoja.

 26. 27

  sanoo

  Löysin blogisi aikoinaan jonkin matkajutun kautta ja siitä asti olen seurannut blogiasi. Pidän kaikista postauksistasi, mutta matkajutut on ehdottomasti lemppareitani. Niitä voisin lukea vaikka kuinka monta päivässä. Ne on ihania ja mielenkiintoisia♥ Tuolla ylempänä Listaaja oli laittanut postaustoivelistaa ja samoja asioita minäkin toivoisin sinulta. Lisäisin niihin toivomuksiin myös reittisuunnitelmiisi liittyviä postauksia.

 27. 28

  Janina sanoo

  Tästä blogista tekee mahtavan juuri se, että välillä tulee tämmösiä ”kausia” kun kirjotat reissupostauksia. Moni blogi on sitä samaa toistoa ympäri vuoden ja sen takia välillä vähän puuduttavaa luettavaa. Tykkään ihan älyttömästi siitä miten pystyt tekemään joka postauksesta jotenki tosi mielenkiintosen. En oo koskaan ollu kiinnostunu matkailusta erityisemmin, mutta karkkipäivän reissupostaukset on saanu kyllä pienen matkakuumeen myös tänne ruudun toiselle puolelle!

  Jatka vaan samaan malliin kuin tähänkin asti eli kirjota siitä mistä tuntuu hyvältä kirjottaa. Sillon blogi pysyy aitona! Ihanaa reissua:)<3

 28. 29

  Jonttu sanoo

  Ai niin, ehkä kiinnostavimpia juttuja lukea ja katsella ovat kuitenkin ne makeoverit. :)

 29. 30

  Sindu sanoo

  Minäkin diggaan ihan kyllä kaikkia postauksiasi ^^ lemppareita ovat ruokajutut, eli ainakin yksi lukija lukee blogiasi muusta syystä kuin kosmetiikka postausten :D vaikka nautin kyllä kosmetiikka postausten silmämeikkikuvistakin :) Ja niistä kosmetiikka jutuista on kyllä ehdottomasti hyötyä! Tulin nimittäin ihan sitä tänne kertomaan, että sinun ja ystäväsi innostamana menin ja ostin kokeiluun trindin nail repairia. Mun kynteni ovat ihan super ohuet ja helposti liuskoittuvat, helposti repeävät ja läpinäkyvät. Jos kynteni kasvavat pidemmiksi, niin pystyn ihan kevyesti taivuttamaan ne alaspäin ja ne eivät mene rikki. Olen nyt neljä päivää tätä repairia käyttänyt ja vitsi sentään, eron huomaa jo nyt! Kynnet ovat vaaleammat ja vahvemmat, kovemmat. En malta odottaa, että miltä kynnet tulevat näyttämään kun kasvavat…

 30. 31

  Heidi sanoo

  Mä tykkään kanssa lukea paljon reissupostauksia! :) Mutta arvaas vaan kun sanoit tuosta Draskon kodista: mullakin on sellainen tunne, että olisin lukenut siitä postauksen! Ja ihan varmasti muistelin, että olisin lukenut enemmänkin tuosta kissasta kuin mitä tuossa linkitetyssä postauksessa on…

  Mutta täältä tulee siis iso kyllä matkajutuille ja kaikkeen matkustamiseen liittyvään! :) Toki kosmetiikkijututkin on huippuja, ei sillä. Itse asiassa luen Karkkiksesta kaikki postaukset, tosin ruokajutut vain silmäilen, ne kun ei kiinnosta yhtään.

  Omalla koneella Safari näyttää aina, kun suosikkisivuja on päivitetty, sen takia tulee vierailtua täällä useastikin päivässä, vähintäänkin kommentteja lukemassa! :)

  • 31.1

   Kikkis sanoo

   Minulla on sellainen muistikuva, että Sannilla oli jopa ihan video siitä kämpästä! Muistan elävästi ihmetelleeni/kauhistelleeni sisustusta, kun Sanni kuljeskeli huoneesta toiseen, taisi isäntä itsekin vilahtaa tyyliin kylpytakissa siellä? :D Tai jotain vastaavaa. Ihmeellisiä asioita sitä jääkin mieleen.. :)

   • 31.1.1

    ella sanoo

    Sama muistikuva videosta! Ei sitä silti internetiä penkomalla edes Karkkipäivän Vimeosta löytynyt :(

 31. 32

  Jonttu sanoo

  Sellainen pienoinen kysymys tuli mieleen, että onko se sinun ruskea,mm. teidän kahdenkeskisenä Helsinki-viikonloppuna käyttämäsi ruskea nahkalaukku Lumi-merkkinen vai jokin muu. Minun silmään se näytti tosi hyvältä. :)

 32. 33

  Julia sanoo

  Näitä Kreikka-postauksia on ihana lukea, varsinkin kun ensi kuussa häämöttää oma matka Kreikkaan :) Nostaa kivasti matkakuumetta! :D Että anna tulla vaan vaikka montakin päivässä, kyllä ne kosmetiikkajutut jaksaa odottaa!

 33. 34

  anu sanoo

  Mä oon ihan innoissani näistä Kreikka -jutuista. Kirjoita siitä, mikä inspiroi sua :).

 34. 35

  Kati sanoo

  Kaikki aihepiirit kiinnostavat! Tämä johtuu siitä, että kirjoitat niin mielenkiintoisesti ja tunnut paneutuvan aina aiheeseen kuin aiheeseen. Siksipä Karkkipäivä on ihan lemppariblogini :)

 35. 36

  sanoo

  Itse en ehkä ole niitä tyypillisimpiä Karkkipäivän lukijoita, nääs nämä matka-, hius-, kynsi- ja ”erilaiset” jutut ovat itselle vielä mieluisampaa luettavaa kuin meikkipostaukset, mutta toki nekin luen ja katson etenkin kuvat, ne kun ovat aina niin ihania ja tyylisi kirjoittaa miellyttää! Aivan ihana muuten tämä (kenties lempihymiösi?) ^_^, olen itse ottanut sen ahkeraan käyttöön. :)

  Blogisi tsekkaan aamuin illoin mahdollisten uusien postauksien varalta, joten minun puolestani aina kun siltä tuntuu, niin pistä vain juttuja tuutista ulos, kiitos. ^_^

 36. 37

  Kaisa sanoo

  Samoilla linjoilla monen muun kans: kirjoita siitä mikä tuntuu sinusta hyvältä. Itse ainakin nautin lukea sellaisia juttujaa mihin sinulla on sillä hetkellä fiilistä kuin että väkisin kirjoittaisit esimerkiksi kosmetiikkajutun. Sun matkailukertomuksia on ilo lukea ja kuulun siihen porkkaan, jotka pitävät näistä kuvista paljon! Jatka siis omalla hyvällä linjalla :)

 37. 39

  HeidiKR sanoo

  Matkapostaukset ovat tällä hetkellä kyllä ylitse muiden, varsinkin kun itse ei just nyt tähän lähtemisen tuskaan pysty vastaamaan ja lähtemään itse reissuun. Ja Kreikka on niin miunkin henkinen kotini! <3

  Meikkipostauksista parhaimpia ovat luonnonkosmetiikkajutut ja kaikki tuotevertailut.

  Siun blogia lukiessa ei koskaan ala ärsyttämään mikään, toisin kuin joskus jotain sisustus-lifestyle-muotihässäkkäblogia lukiessa yleensä alkaa. ;)

 38. 40

  krista sanoo

  Rakastan sun Kreikkapostauksia…seuraan blogiasi intohimoisesti silloin kun reissaat!Kreikka on ihana maa!!Kyllä niitä kosmetiikka postauksia taas kerkeää,kun olet kotona:)

 39. 41

  Ansukuli sanoo

  Tee matkapostauksia kun nyt ne jutut on päällimmäisinä mielessä, kosmetiikasta kerkeää kirjoittamaan myöhemminkin! Olen elänyt näitä postauksia mielessäni, rakastan Kreikkaa, ja voit ehkä arvata, mihin nyt kuumottaisi lähteä!! Niin ihania kuvia ja postauksia! <3

 40. 42

  Helena sanoo

  Samoilla linjoilla kuin valtaosa kommentoijista – eli kirjoita vain siitä mikä milloinkin inspiroi :-) Kirjoitat reissuistasi niin mielenkiintoisesti ja maanläheisesti, että niitä lukee todella mielellään. Ei tule ollenkaan sellainen kateellinen olo, että siellä se bloggaaja vaan lomailee. Pikemminkin nostaa itselläkin pieniä lomamatkahaaveita ja hyvää fiilistä. Ja kivoja minibudjetti-vinkkejäkin jaat meille!

 41. 43

  Ella sanoo

  Älä vähennä Kreikka-postauksia missään tapauksessa, juuri niiden takia luen blogiasi! Tykkään kamalasti itäisestä Välimerestä ja matkustan samalla tyylillä kuin sinä, joten budjettijutut yms. kiinnostaa. Aiemmin nukuin aina halvimmissa parin euron hostelleissa, mut nyt kun alkaa 30 lähestyä ;-), huomaan et tämmöinen domatia-henkinen reissaus kiinnostaa enemmän ja enemmän.

 42. 44

  Ylva sanoo

  No ei todellakaan kyllästytä lukea reissukuulumisia monta postausta peräkkäin. :) Kuulun siihen osaan lukijoita, jotka eivät edes ole ensisijaisesti kiinnostuneita kosmetiikkateksteistä. Tykkään oikein paljon näistä värejä tirskuvista matkapäiväkirjapalasista, kiitos siis niiden jakamisesta!

 43. 45

  NiuNau sanoo

  Anna tulla vaan matkajuttuja! Huomaa että kirjoitat niitä sydämellä, joten ei todellakaan kyllästytytä! Matkailen mielikuvissani sun mukana siellä ihanissa maisemissa ja varastoin sielun sopukoihin talven varalle <3 Kosmetiikka-aiheita sitten taas reissun jälkeen :)

 44. 46

  MariaM sanoo

  Mä tykkään kaikista jutuista. Toki erityisesti nuo matkajutut, koska olen lähdössä pietariin pikku lomalle. En ole matkustellut vuosiin ulkomailla, joten se mitä kannattaa pakata mukaan on tervetullutta. Olen siis hamstraillu pieniä näyteputkiloita ja purnukoita. Ne on käteviä reissulla. Suomen rajojen sisäpuolella tulee jonnii verran kulettua.

  Sun tyyli kirjoittaa tulee sydämmestä <3 Kiitos sinulle, koska postauksesi piristää aina päivää vaikka aihe olisi koskettava.

 45. 47

  maria sanoo

  Mua ei nämä matkatarinat ihan kauheasti kiinnosta, kuvat on kivoja kylläkin – tykkään tilt shift-kuvista hirveästi, vaikka joudunkin tekeen ne käsin kuvankäsittelyohjelmassa (joku tuolla aiemmin ihmetteli että eikö sua häiritse kun ”pilaat” kuvat valmiiksi). <3 Mutta nämä matkakertomukset eivät haittaa, ei sulla ole Sanni mitään velvollisuutta kirjoittaa pelkkiä kosmetiikkahärdellejä. Välillä tulee luettua jos on semmonen fiilis. Muuttuishan sun ja lukijan elämä ihan tylsäksi jos aina vaan jäykästi pysyttäis yhdessä kategoriassa. Ilmiselvästi kuitenkin näillekin löytyy lukijansa, joten missään nimessä en sinuna rajoittaisi niiden postaamista. Eläköön monimuotoisuus? :)

  • 47.1

   Sanni sanoo

   Hehheh, tää tilt/shift-kuvahomma on niin huvittava… Osa tykkää ihan kympillä ja osa lopettaa blogin lukemisen koska ei kestä niitä ^_^

 46. 48

  sanoo

  Kreikka- ja muut matkapostaukset on huippuja. Samoin kosmetiikkapostaukset. Keep doing what you’re doing.

 47. 49

  Melissa sanoo

  Yritin jättää sulle tänne ihan normalimittaisen ja tavallisesti kirjoitetun kommentin, mutta saan ilmoituksen ”Kirjoitat kommentteja liian nopeasti. Otahan rauhallisesti.” ? :-D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.