Ehdota tuotetta, minä testaan!

Sain idean :)

Tämän tapaisia juttuja olen suunnitellut blogiini jo pidempään – mm. lukijoiden valitsemia tuotteita sokkotestaukseen, ahh, yksi viime vuosien suosikki-ideoitani, mutta hankala toteuttaa, joten laitetaan nyt helpommin toteutettava versio ulos.

Ehdottakaa minulle tuotteita, joista haluaisitte kuulla kokemukseni, mielipiteeni ja tuote-esittelyn.

Minä valitsen ehdotuksista kiinnostavimmat, hassuimmat, käytännöllisimmät ja/tai yllättävimmät, ja ostan testattavaksi.

(Tietysti hintakin vaikuttaa, mutta jos tuote on tarpeeksi kiinnostava olen valmis maksamaan vähän enemmänkin.)

Tuotetestaus_1

Saa ehdottaa mitä tahansa tuotteita; meikkejä, voiteita, shampoita, muotoilutuotteita, kuorinta-aineita, kauneuslaitteita… Olen tosi utelias kuulemaan ehdotuksianne ja mistä haluaisitte lukea :)

(On kuulkaas ylipäänsä hassua olla siinä asemassa, että ihmisiä kiinnostaa kuulla mielipiteeni erilaisista tuotteista tai asioista ^_^ Siitä voi tietysti olla vain otettu, mutta se tuntuu vaatimattomasta ihmisestä myös hassulta..!)

Nyt ehdotuksia siis kehiin. Tästä voi tulla hauskaa :) :) Erilainen tapa tehdä tuotearvosteluja.

Suoraan sanottuna lehdistönäytteinä lähetettyjen tuotteiden arviointi on välillä vähän tylsääkin, kun samat tuotteet näkyvät samaan aikaan monissa eri blogeissa (kuten vaikka Lumene-uutuudet tänä keväänä). Toisaalta, jos kirjoitan vaikka Prahasta ostamistani kivoista tshekkikosmetiikkatuotteista, mitäpä se suomalaisia blogin lukijoita kiinnostaa..? ^_^ Itseäni kiinnostaa ostaa ja hankkia ennen kaikkea sellaisia tuotteita joita Suomesta ei saa, mutta suomalaisen kauneusblogin lukija ei välttämättä jaa kiinnostusta lukea niistä :D

Tuotetestaus_2

.

Vielä jonain päivänä järkkään sen sokkotestauksenkin, mutta sen järjestely vaatii vaivannäköä. Se olisi supermielenkiintoista… Joukko lukijoita valitsisi kolme tai neljä eri hintaluokan ja imagon tuotetta erilaisista tuoteryhmistä, kuten shampoot, päivävoiteet ja vaikka meikkivoiteet, ja minä testaisin ja arvioisin ne sokkona tietämättä, mitkä tuotteista ovat ”luksusta”, mitkä ”apteekkia” tai mitkä ”markettia”, riippuen tietysti lukijoiden valinnoista. Lukijat paljastaisivat tuotteet testin päätyttyä.

Tiedämme, kuinka paljon brändi, pakkaus ja tuotteen markkinointiin liitetyt mielikuvat vaikuttavat kokemukseemme erilaisista tuotteista. Jo pelkkä purkin muoto luo tiettyjä odotuksia. Rakastan analysoida tuote-elämysten muodostumista ja sokkotestaus olisi aivan fantastisen kiinnostava projekti. Miten ”luksus” ja ”halpa” eroaisivat toisistaan tällaisessa testissä? Vai eroaisivatko lainkaan?

Jonain päivänä näen tämän järjestämisen vaivan :)

Mutta nyt:

antaas kuulua ehdotuksia ei-sokkona testattavista tuotteista. :)

Kommentit
 1. 1

  hk sanoo

  Minultakin kannatusta Lidlin kasvovoiteiden testaamiseen :) ja Dermosilin erilaisten meikkien ja juuri kasvovoiteiden tai seerumien käyttökokemuksia olisi kiva kuulla sinulta

 2. 2

  NG sanoo

  Hienoa! Enkös ole jo useaankin otteeseen vihjannut korealaisten kosmis- ja ihonhoitotuotteiden testaamista :) Eikä vain testikoossa, vaan ihan täysikokoisena.. usean viikon käytön aikana saa jo jonkinlaista kuvaa.
  Esim. COSRX-merkin liemet. myös ne meikkijutut, joista itse en niin ymmärrä.. Pitää tehdä ihan lista ehdotuksista!

   • 2.1.1

    NG sanoo

    Joo, kyllä ainakin osan näistä edelleen allekirjoitan.. Erityisesti tuo Klairs-sarja olisi kokeilemisen ja esittelyn arvoinen, on aika laajasti ilmeisesti pidetty varsinkin herkkäihoisten (ja muuten ihohaasteista kärsivien) keskuudessa. Tuotteiden suosio toki osaltaan perustuu melko aggressiiviseen markkinointiin, tarkoitan aggressiivisella tässä iloisia ja sympaattisia YouTube-esittelyjä, joissa WishTrendin työntekijät kehuvat tuotteita maasta taivaisiin.. Purevaa kieltämättä, kun itsekin aina säännöllisesti sorrun.

    (Ei-kaupallisena, puolueettomana kehuna tässä se, että *erittäin* vaikeasti miellytettävä äitini 80 vee ihastui Klairsin kosteusvoiteeseen niin, että sellainen piti tilata hänelle Koreasta …! yleensä hä on ollut Shiseidon käyttäjä..)

    Meikkiguruna osaisit varmaan myös paneutua syvällisesti länteenkin levinneiden make up cushionien maailmaan, Korean nettikaupat ovat täynnä eri hintaisia versioita. Ammattimeikkaajana voisit arvioida peittävyyttä, pysyvyyttä, hohdetta jne… ja toimivuutta toisten meikkien kanssa, toisin kuin esim minä, jolle meikinkäyttö on paljon satunnaisempaa.
    Kokeilemisen arvoisia ovat myös nuo WishTrendin kaupassa myytävät Jungle Botanics-hiustuotteet. Ovat aivan mahtavia! Pääsin nimittäin kerran mukaan testaamaan niitä ilmaiseksi, ja ostin senjälkeen hoitiksen, kun on niin hyvää kamaa… (olen saanut WishTrendin kautta toistekin tuotteen testaukseen..)

    The Ordinaryn kokeilemista suosittelen minäkin, ovat ainakin edullisia, eivätkä kaada budjettia. Koostumus niissä ei ehkä ole ylellinen, mutta pointtina on yksinkertainen tehoaine ilman turhia lisäyksiä. NMF+ Ha on ihana kosteusvoide ILMAN mitään eleganssia, se ei TUNNU ylelliseltä levitettäessä, mutta iho on aamulla hehkuva ja terve!

 3. 3

  Mia sanoo

  Mua kiinnostais sun kokemus & näkemys May Beautyn tuotteista (esim kasvokuorintageeli tai vastaava), joita muutamat bloggaajat kehuu maasta taivaisiin. (Kyseiset bloggaajat kuitenkin mainostaa mitä tahansa, joten heidän näkemyksiin en valitettavasti luota.)

 4. 4

  Veerap sanoo

  Olisi kiva lukea sinun kokemuksia sheet maskeista (suomeksi kangasnaamio?) huomasin että niitä myydään nykyään joissain apteekeissa ja kicksissä? Melko hintavia jatkuvaan käyttöön, mutta oisko tehokkaita vaikka ennen juhlia ja muita tilaisuuksia. Lähiapteekissa hypistelin radiance-naamioita mutta en raaskinut suorilta ostaa.
  Jos jotain erikoisempia juttuja haluat kokeilla, törmäsin ebayssa merilevästä tehtyyn naamioon ja näytti hauskalta :D vaikka hintaa on…
  http://www.ebay.com/itm/Whamisa-Organic-Real-Kelp-Mask-Moistursing-One-Piece-B-B-Beauty-UK-/252814253678?hash=item3adce75e6e:g:O8wAAOSwTM5YyU1P

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Minulla on ollut kangasnaamioita jo vuosia (sain ensimmäiset japanilaiselta ystävältäni varmaan viisi vuotta sitten), mutta joudun myöntämään, että koska kosteuttavat naamiot ovat minulle henkilökohtaisesti niin tylsä kosmetiikan tuoteryhmä (=en koe niiden tekevän iholleni mitään), jäävät naamiot 90-prosenttisesti kokeilematta… :/ Se on hassua, kun voisinhan sentään yrittää kuvailla tuotteiden koostumusta ja tuntua iholla, vaikka en kokisikaan ihoni niistä suoranaisesti hyötyvän, mutta jostain syystä hyvät aikeeni ja tsemppini naamiotestailujen suhteen valuvat aina hiekkaan…

   Toisaalta nyt, kun ihoni on todellakin kuivumassa iän myötä, luulisi kosteuttavien naamioidenkin pian alkavan tehota ihollani eri lailla kuin ennen. Mä lupaan jälleen kerran yrittää ryhdistäytyä ja muistaa naamioiden olemassaolo..! ^_^ :D

   Tuosta merilevänaamiosta – luin sen käyttöohjeet ja jäin ihmettelemään, tuo ”lämpyräkö” siis imeytyy ihoon..?

   ”1. After cleanse face and toning.
   2. Apply for 15 minutes. Follow with moisturiser. No need to rinse with water. ”

   Ei tarvitse huuhdella? Ja päälle kosteusvoide…? Yritän kuvitella tunnetta, kun naamaan on ensin imeytetty paksu, kangasnaamiota muistuttava kerros merilevää ja sitten päälle laitetaan vielä voide…. :D Klähmä-deluxe? (Olen niin tottunut siihen, että paksut voidekerrokset eivät imeydy ihooni.) Ehkä mun täytyisi naamiokokeilla testata, kuinka janoinen mun iho tosiasiassa nykyään on :)

   • 4.1.1

    Tuikku sanoo

    Kosteuttavat naamiot on kyllä ryhmä minkä käyttö ois hyvä ja vois vähän hidastaa ryppyjä, mutta ne eivät kyllä todellakaan sen hetken fiiliksillä tuo sitä ahaa elämystä XD.

    • 4.1.1.1

     Sanni sanoo

     Mun suurin ”ongelma” naamioiden (siis nimenomaan kosteuttavien, syväpuhdistavat on ihan eri juttu) suhteen on ennen kaikkea se, että mulla on luontainen vastenmielisyys kaikenlaisten paksujen rasvakerrosten iholle levitystä kohtaan. Se on vain aina tuntunut ikävältä ja kaikkea muuta kuin hemmottelevalta. Kun siihen yhdistää vielä kosteusnaamioiden jättämän ”en koe tai näe mitään eroa” -fiiliksen, voi ehkä ymmärtää miksi niiden testailu on aika lailla häntäpäässä kosmetiikkakiinnostukseni kohteissa.

   • 4.1.2

    Veerap sanoo

    Empäs ollutkaan katsonut tarkemmin kuvausta, mutta googlailin naamion ja kyseessä on kokonainen merilevälehti joka laitetaan naamalle. Lehteen on laitettu seerumia jota ei huuhdella pois. Nyt pitää itse varmaan tilata toi kun löysin videoita yms. jotka hehkuttaa tota :D

    • 4.1.2.1

     Sanni sanoo

     …mutta mitä sille merilevälehdelle tapahtuu..? ^_^ Kai se kuitenkin otetaan pois iholta? :)

 5. 5

  T sanoo

  Rainbow geeliputsari 1,69e! Musta tää on hyvä tuote :) Ja hinta on ihan käsittämättömän halpa.

 6. 6

  Nimetön sanoo

  Bioeffect-seerumi! Myös aurinkosuojalliset huulimeikkituotteet, jos löydät sellaisia (ei siis huulirasva). :)

 7. 8

  RainDrop sanoo

  Joku muu oli jo ehdottanutkin The Ordinaryn tuotteita, ja heiltä tuli juuri ulos myös meikkivoide niin siitä olisi kiva kuulla kokemukset :)

 8. 9

  MariLo sanoo

  Gressa Skin MINIMALIST Corrective Serum Foundation
  Ja
  Pain & Tata harperin tuotteet

 9. 10

  Copper sanoo

  Testaa jotain Lidlin meikkejä :) Ja kokeile nyt sitä anastacia dip browta! Mua kiinnostaa miltä sun kulmat näyttäis sillä tehtynä :D

 10. 11

  Jemppu-Emppu sanoo

  Moi,

  sarjana Esse kiinnostaisi. Olisi mukava tietää miten koet nämä tuotteet. Toinen ihan päinvastainen juttu taas on tämä MeineBase kohkaus.

  Elämyksenä olisi kivaa tietää mitä mieltä olet kuukausittaisen Jolie Boxin sisällöstä.

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Essen Sensitive-linjan olen jo testannutkin:

   http://blogit.kauneusjaterveys.fi/karkkipaiva/esse-probioottista-ihonhoitoa/

   Mineraalisuolaputsariakin olen testannut ja tykkäsin tosi paljon sen jättämästä tunteesta iholla. Sain putsarin jo kolme vuotta sitten sen maahantuojalta (eri merkki kuin Meine Base, en muista mikä), ja tuolloin oli tarkoitus perehtyä enemmänkin emäksiseen ihonhoitoon. Mutta kuten niin monet muut juttuideat, tämäkin on niitä jotka eivät materiaalin runsauden vuoksi ole vielä toteutuneet blogijutuksi asti.

 11. 12

  Mintsi sanoo

  Mä kuulisin mieluusti sinun kokemuksiasi sulfaatittomista shampoista. Tuossa suihkussa shampoota valitessani mietin, että mitähän Sanni sanoisi XZ:n uutuudesta tai YR:n sulfaatittomasta shampoosta.

 12. 13

  Mari sanoo

  Ordinaryn tuotteista minäkin kuulisin mielelläni mielipiteesi. Niitä muutaman olen hankkinut ja omat fiilikset ovat hieman ristiriitaiset. Silti tekisi mieli tilata uutukaiset meikkivoiteet testiin, mutta onneksi myös pitkä toimitusaika hieman hillitsee himoiluja :D Myös Essencen meikkipohjista ja lidlin kasvovoiteista olisi kiva lukea ajatuksiasi :)

 13. 14

  RipRap sanoo

  Ois hauskaa jos testaisit jonkun satunnaiserän esim. Ruohonjuuressa tai Naturalissa myytävää luonnonkosmetiikkaa. Sellaista halvempaa ja vähemmän tunnettua. ”Hippiputiikeissa” kun on paljon sarjoja joista en oo koskaan kuullutkaan ja joilta saattaa olla myynnissä vaan yks tuote. Esim. Avril kiinnostaisi

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Avrilista aionkin näillä näkymin kirjoitella kesäkuussa, juuri juteltiin Biodellyn Tanjan kanssa Avril-jutusta :)

 14. 15

  dea sanoo

  Mitäs näitä nyt on.. tatuointirajaukset ja -kulmakarvat ;D Oikeastaan kiinnostaa tällei puoli-apinana se kotona käytettävä ihokarvojen laserointi(?)laite, mutta taitaa olla turhan tyyris investointi enkä tiedä onko sillä puolen näyttöä samaa karvaongelmaa :D

  Oikeastaan kiinnostaisi kaikki hiusten muotoilutuotteet luonnonkosmetiikan parista, mutta mikäli olen postauksista oikein ymmärtänyt niin hiustenlaitto ei ole ihan se mielenkiinnon kohteista ensimmäinen :)

  Sitten hieman ohi aiheen liittyen tuohon aiempaan kierrätyspostaukseen, että olisikohan mahdollista saada postausta (tai osaisitko tässä jo äkkiseltään vastata, ehkei ihan koko postauksen aiheeksi riitä asiaa), että miten kosmetiikan pakkaukset kierrätetään? Olen aina ihan hukassa näiden kovaa muovia olevien ripsivärikoteloiden, kynsilakkojen ja useampaa eri materiaalia olevien purnukoiden kanssa. Monessa saattaa vielä olla jämät sisällä. Shampoopullot ja vastaavat toki vien huuhdeltuina muovin keräykseen, mutta mielestäni on hassua, että esimerkiksi Boho pakkaa tuotteensa ripsiväriä myöten kivoihin kartonkipakkauksiin, mutta silti siellä ripsivärissäkin on lasi/muovihylsy sisällä. Miten senkin nyt kierrättää.. Sydäntä riipoo aina heittää kaikki kaatopaikkajätteeseen. Olen myös hämmästellyt miksei kierrättämisestä ole eri sarjojen kotisivuillakaan sen enempää tietoa. Muuten olen aika noheva näiden kanssa, mutta kosmetiikkajäte on sellainen, mistä en yhtään tiedä voiko sitä kierrättää vai meneekö vain kaatopaikalle.

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Sitten hieman ohi aiheen liittyen tuohon aiempaan kierrätyspostaukseen, että olisikohan mahdollista saada postausta (tai osaisitko tässä jo äkkiseltään vastata, ehkei ihan koko postauksen aiheeksi riitä asiaa), että miten kosmetiikan pakkaukset kierrätetään?

   Teknokemian yhdistys antaa siihen ohjeistuksen:

   http://www.teknokemia.fi/fin/kosmetiikka/kosmetiikan_puheenaiheita/kosmetiikan_ja_kosmetiikkapakkausten_havittaminen/

   Esim. muovipakkauksista siellä todetaan näin: ”Jos paikkakunnallasi kerätään energiajätettä, voi muoviset, täysin tyhjät kosmetiikkapakkaukset yleensä lajitella sellaiseksi. Energiajätteeksi käyvät esimerkiksi tyhjät sampoo- ja voidepullot sekä loppuun käytetyt roll-on deodorantit. Energiajätekelpoisia ovat varmasti sellaiset pakkaukset, joissa muovin laatua kuvaava numerotunnus on 01, 02, 04, 05 tai 06. Muussa tapauksessa muovipakkaukset kuuluvat sekajätteen joukkoon.”

   Mä olen itse heittänyt esim. ripsarihylsyt sekajätteeseen.

   • 15.1.1

    VerdeL sanoo

    Kynsilakkapullot on ongelmajätettä, kuten kaikki maalit. Tätä en itsekään aiemmin tiennyt. Lisäksi kosmetiikkapurkkien lasi on usein sellaista ettei sitä saa laittaa lasinkeräykseen vaan sekajätteeseen.

 15. 18

  Nimetön sanoo

  Nyx liquid lingerie nestemäinen luomiväri. Ja sensain total finish compact meikkipuuteri.

 16. 19

  Minna sanoo

  Organic Shopin tuotteet kiinnostaisivat :)
  Kukkarolle ystävällistä virolaista luonnonkosmetiikkaa.

  • 19.1

   Sanni sanoo

   Pari on jo testauksessakin :) Mutta firma taitaa olla venäläinen, vaikka tuotteet (ainakin osa) Virossa valmistetaankin..?

 17. 20

  venlaalaa sanoo

  Vauvan pyllypyyhkeet ja kevyt (esim. rypäleensiemen-) öljy vedenkestävän silmämeikin poistossa! :)

 18. 21

  juliasaa sanoo

  ehdottomasti The ordinary meikkivoiteet ja ihonhoitotuotteet (ainakin advanced retinoid 2% ja hapot) testiin !! :) toisaalta joku aito cushion meikkivoite/bb ois kiva nähdä sun testaamana tai ripsien kestotaivutus! :D

 19. 22

  Mma sanoo

  Nivean after shave balm meikinpohjustusvoiteena. Tämä kikkahan oli uutisissakin vähän aikaa sitten! Kuulema Kylie Jennerkin tätä käyttää, tiedä sitten :D

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Joo, kuulin tuosta jo runsas vuosi sitten :) Ollut mielessä siitä saakka.

   • 22.1.1

    sofianna sanoo

    Mies käyttää juuri tuota (on aina käyttänyt) ja kokeilin jälleen pari viikkoa sitten. Ja sen päälle kyllä levittyi omat mineraalipohjat nätimmin kuin koskaan aiemmin. Ehkä saman efektin voisi saada jollain päivävoiteella/primerillakin, mutta ei ole omista purnukoista löytynyt yhtä hyvää matchiä. :) Eli itselläni toimi nimenomaan mineraalipohjan kanssa tosi hyvin. Itselläni on kaiketi normaali iho (?); todella helppo, ei rasvoitu, ei ole kovin kuiva ja näppyjäkin aika harvoin. Joskus aikoja aikoja sitten kokeilin tuota Niveaa meikkivoiteen alla. Siinä en huomannut mitään superefektiä. Nyt käytän aina mineraalipohjan kanssa. Superriittoisaa, kosteuttaa ja litrahintakin päihittää varmasti monet päivävoiteet ja primerit. :) Toki vähän miehinen tuoksu alkuun ennen kun hälvenee, mutta ei haittaa itseäni. :D Mutta siis, olisi kiva tietää, huomaisitko sinä Sanni mitään erityistä vaikutusta. :)

 20. 23

  mari. sanoo

  Oletkohan koskaan kuullut näistä otsonoiduista voiteista?
  http://white-swan.mycashflow.fi/category/3/kosmeettiset-otsonivoiteet

  Törmäsin näihin kerran sattumalta ja olisi kiinnostavaa kuulla kokemuksia näistä. En tiedä yrityksestä enkä tuotteista sen enempää kuin mitä noilla (varsin onnettomilla) nettisivuilla kerrotaan. Olen itse skeptinen, mutta utelias. :) Olen aiemmin kokeillut ainoastaan sellaista happea sisältävää kauneusgeeliä (taisi jopa olla tuolla nimellä), jota yhdellä tutulla oli. Elämykselliseksi sitä ei voinut sanoa, pikemminkin tuntui kuin levittäisi jonkinlaista lääkevoidetta kasvoille, etenkin tuoksun puolesta, mutta iholle jäi lopuksi tosi raikkaan tuntuinen fiilis. Luulin sen olevan saman yrityksen tuote, mutta jostain syystä tuolla sivulla sitä ei näy…

  • 23.1

   Sanni sanoo

   En ole kuullut otsonoiduista voiteista, tai jos olen joskus kuullut niin on ”mennyt yhdestä korvasta sisään, toisesta ulos” :)

 21. 25

  aino sanoo

  Too Facedin Better than sex -maskara ja Anastasia Beverly Hillsin meikit, erityisesti kulmatuotteet ja luomiväripaletit kiinnostaisi :)

  • 26.1

   NG sanoo

   No, mulla on ollut yksi Novexpertin kosteusvoide. ei mitään erikoista, ei kosteuttavaa tai mitenkään ihmeellisiä vaikutuksia.. Tuoksukin alkoi tympiä.

 22. 27

  LL sanoo

  Minua kiinnostaisi nähdä ja kuulla miten Dr Baumannin meikit toimivat. Tämän merkin myötä siirryin aikanaan luonnonmukaisemman kosmetiikan käyttäjäksi. Ihonhoitolinjan tuotteita olen käyttänyt jo vuosia, mutta meikkipuoli on jäänyt täysin testamatta, koska mistään ei löydy minkäänlaisia kuluttajakokemuksia…

 23. 28

  M sanoo

  Kiinnostaisi kovasti mielipiteesi Jouerin huulituotteista, esim. Papaye ja Skinny dip!

 24. 29

  Nimetön sanoo

  ”Toisaalta, jos kirjoitan vaikka Prahasta ostamistani kivoista tshekkikosmetiikkatuotteista, mitäpä se suomalaisia blogin lukijoita kiinnostaa..? ^_^ Itseäni kiinnostaa ostaa ja hankkia ennen kaikkea sellaisia tuotteita joita Suomesta ei saa, mutta suomalaisen kauneusblogin lukija ei välttämättä jaa kiinnostusta lukea niistä :D”
  Täytyy tähän kommentoida, että itseäni kyllä kiinnostaisi lukea. :) Tiedä sitten, olenko ainoa. Olen välillä yrittänyt löytää suomalaisten kokemuksia, mitä kosmetiikkaa reissusta kannattaisi ostaa. Ei kovin paljon ole löytynyt tietoa..

 25. 30

  Ylva sanoo

  Anteeksi kun en lukenut koko vastausketjua ja jos sen vuoksi tulee toistoa, mutta halusin vastata tähän heti (ja olen pienessä kiireessä) koska olen toivonut tällaista jo pitkään! :)

  Bioeffect EGF -seerumi
  Olaplex-hoito hiuksille
  The Ordinaryn ihonhoitotuotteet
  The Chemistryn käsivoiteet

  …oh, pitää varmaan tulla kirjoittamaan toinen viesti myöhemmin! :D

  • 30.1

   Sanni sanoo

   oh, pitää varmaan tulla kirjoittamaan toinen viesti myöhemmin! :D

   Jes, siitä vain :) Tälle ei ole mitään takarajaa :)

 26. 31

  Anna sanoo

  Algamaris-aurinkosuojatuotteet. Muutenkin näin kesän tullessa olisi kiva kuulla muistakin aurinkosuojatuotteista!

 27. 32

  Tiina sanoo

  Moi!

  Kommentoin ehkä vähän myöhään, mutta ostin edellisellä Berliinin matkalla tällaisen ”huulikiillon” (mielestäni menee enemmän huulimaali-kategoriaan) sävyssä Berlin Berry:
  /manhattan/endless-stay-liquid-lip-tint/manhattan-endless-stay-liquid-lip-tint-lipgloss.html#sku=80007991-7.4

  Kiinnostaisi saada vinkkejä vastaavista tuotteista, sillä tuo koostumus oli mielestäni itselleni ainakin hieman ainutlaatuinen: selkeän ”vesimäinen”, mutta silti erittäin pysyvä ja kuivuttuaan tuote ei enää tuntunut huulilla mitenkään ts. ei jätä huulille kalvoa. Mielestäni monet Suomessa myytävät vastaavat tuotteet ovat enemmän kermaisia / öljymäisempiä, joten tämän vuoksi kiinnostaisi kuulla sinun mielipiteesi tuosta tuotteesta. Myöskään hinnalla tuota ei oltu pilattu, DM:ssä tuo maksoi alle 4e :D

  • 32.1

   Sanni sanoo

   Pelkäänpä, että tämän testauksen toteuttaminen menee turhan hankalaksi, kun verrokkituotetta ei saa Suomesta. Tosin voi olla, että olen elokuussa menossa keski-Eurooppaan josta kyseisen Lip Tintin kenties saisi hankittua, mutta toisaalta myönnän, että tämän tyyppiset huulimeikit kiinnostavat itseäni sen verran vähän (kuivahuulisena rasvattomat kestohuulimeikit eivät sovi minulle), että en taida olla tarpeeksi motivoitunut ostamaan Suomessa myytäviä vastaavia tuotteita tehdäkseni vertauksen.

   Mutta kiitos ehdotuksesta ja osallistumisesta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.