Dermablend-lukijameikkaukset, osa 2

Tänään vuorossa toinen osa Dermablend-meikkaussessiosta. Malleina lukijani Ella, Iina ja Annamaria. Jos osa 1 jäi välistä, sen voi käydä kurkkaamassa täällä.

Olen mukana Indiedaysin Vichy Dermablend –kampanjassa, ja on ollut tosi kiinnostavaa päästä testailemaan näitä jo pienen kulttistatuksen saaneita meikkituotteita jotka vihdoin rantautuivat Ameriikasta Suomeenkin.

Luulen, että olette kuulleet sarjasta jo niin paljon kevään aikana ettei enää liene tarpeen käydä läpi samoja juttuja tuotteiden ominaisuuksista. Mutta kerran vielä pähkinänkuoressa: kyseessä on neljästä meikkipohjatuotteesta ja kiinnittävästä irtopuuterista koostuva apteekkisarja ihovirheiden peittoon. Tuotteet ovat hajusteettomia ja dermatologisesti testattuja.

Dermablend_tuotteet_peittavyysasteet

Kerroin aiemmin ihastuneeni Body Corrective -vartalomeikkivoiteen kestoon ja koostumukseen tummien silmänympärysten peitossa ja silmämeikin pohjustuksessa (kyseessä on vedenkestävä koostumus eli tarttuu ja pysyy todellakin erittäin hyvin), mutta Vichyltä sanottiin ettei Body Correctiven käyttöä suositella kasvoille ainakaan säännöllisesti. Jokainen toki saa käyttää tuotetta oman mieltymyksensä mukaisesti mutta halusin tuoda esiin Vichyn suosituksen.

Meikkasin Dermablendin meikkipohjilla kuusi lukijaani, joille kokeilin kaikkia sarjan eri tuotteita. Omaksi suosikikseni muodostui Fluid Corrective Foundation jonka nestemäisen koostumuksen koin itse miellyttävimpänä. Pidin myöskin sen peittotehoa erinomaisena. Osassa 2 kaikkien kolmen mallin iho on meikattu samalla tuotteella: Fluid Corrective -meikkivoiteen sävyllä 15 Opal.

Picture 004

Opal on sarjan vaalein sävy, mutta vaikka vaalea onkin, ei sovi ihan lumikki-ihoiselle. Moni on kokenut Opalin olevan ihollaan kellertävä, mutta esimerkiksi minun lämpimällä ihollani Opal taittaa enemmän harmaaseen eikä näytä yhtään keltaiselta.

Lukijameikkausten perusteella koin, että Opal mukautuu lopulta yllättävän hyvin erilaisiin pohjasävyihin. Kuvat puhukoot puolestaan. :)

Ella_makeover1_700px_txt

Ellan meikkaustulos kuuluu suosikeihini. Minusta ihosta tuli kerta kaikkiaan upea!

Ella_makeover1_700px

Aknealueen punoitus saatiin peittoon jo yhdellä kerroksella. Levitin meikkivoiteen ohuesti sivellintä käyttäen. Pohjakerroksen jälkeen lisäsin Fluid Correctivea peiteainesiveltimellä töpötellen  näppyjen ja selkeämmin punoittavien laikkujen päälle.

idElla_makeover1_700px

Iho jäi erittäin luonnollisen ja hehkuvan näköiseksi.

Iina_makeover1_700px_txt

Iinan iho on viileämpi kuin Ellan, mutta niin vain Opal sopi hänellekin. Iinan poskissa on aknearpia ja hänen ihonsa punoittaa kauttaaltaan hyvin herkästi.

(Jälkeen-kuva on hieman kalvakka, sillä tässä vaiheessa sessiota ilta oli jo pimentynyt ja kuva jouduttiin ottamaan pelkässä keinovalaistuksessa.)

Iina_makeover2_700px

Kuten Ellan kohdalla, myös Iinan ihon punoitus tasoittui yhdellä meikkivoidekerroksella. Fluid Correctiven kyky neutraloida punoitusta on mielestäni aivan hätkähdyttävän hyvä – Iinan iho oli tosiaankin kuin toinen yhden ohuen kerroksen jälkeen.

Lisäpeittoa vaativiin kohtiin levitin toisen kerroksen peiteainesiveltimellä.

Suosittelen Fluid Correctiven levitykseen sivellintä, sillä saa mielestäni ohuimman ja tasaisimman tuloksen. Kun vertasin tulosta siihen kun itse aloitin Dermablend-kokeilut sormin levittämällä, oli sivellin-jälki huomattavasti ohuempi ja luonnollisempi.

Annamaria_makeover1_700px_txt

Annamarian iholle tehtiin sama setti kuin Ellalle ja Iinalle; yksi kerros Fluid Correctivea ja näppyjen ja arpien paikallinen käsittely lisäkerroksella meikkivoidetta.

Annamaria_Makeover2_700px

Saatatte miettiä, miksi en käyttänyt näppyjen peittoon varsinaista peitepuikkoa, kun sellainenkin sarjaan kuuluu. Syy liittyy sävyyn. Corrective Stickin sävyt Opal, Nude ja Sand poikkeavat sarjan nestemäisen ja kompaktin meikkivoiteen sävyistä, vaikka ovat samannimiset. (Verrokkikuva löytyy tästä postauksesta.)

Corrective Stickit Opal ja Nude ovat sävysyvyydeltään (eli tummuudeltaan) samaa luokkaa, mutta Opal on persikkainen ja selvästi punertava kun taas Nude on kellertävä. Iinan, Ellan ja Annamarian iholla peiteaine olisi näppyjen päällä erottunut eri sävyisenä kohtana meikkipohjaa vasten.

Annamarialla on käsivarressaan palovamman jättämä arpi. Kokeilin peittää sen Body Corrective -vartalomeikkivoiteen sävyllä Light.

Dermablend_BodyCorrective_Annamaria

Tulos: arpi peittyi kyllä tehokkaasti – mutta reunat jäivät kellertäviksi. Vartalomeikkivoiteen vaalein sävy Light on kellertävämpi ja hitusen tummempi kuin kasvomeikkivoiteiden sävy Opal, sopii siis ihanteellisimmin lämpimälle iholle.

Vartalomeikkivoidetta ei tarvitse kiinnittää puuterilla. Levityksen jälkeen  tulee odottaa 10 minuuttia ennen pukeutumista, tänä aikana meikkivoide kuivuu ja kiinnittyy ihoon.

* * *

Nyt päästään sitten teitä mahdollisesti kiinnostavimpaan osuuteen, eli lukijakilpailuun! :) Alla on viisi video-tutorialia joissa havainnollistetaan eri tapoja käyttää Dermablend-meikkipohjia.

Kerro minulle, minkä videon vinkeistä on eniten hyötyä juuri sinun tilanteessasi. Millaiseen iho-ongelmaan juuri sinä kaipaisit Dermablend-ratkaisua?

Voittaja palkitaan hänen ongelmaansa liittyvällä Dermablend-tuotepaketilla jonka arvo on noin 80 euroa. Osallistumisaikaa on perjantaihin 4. huhtikuuta saakka. Laitathan kommenttiin mukaan sähköpostiosoitteesi sille tarkoitetulle riville.

Punoituksen peittäminen (kompaktimeikkivoide)

Nopea kasvomeikki (kompaktimeikkivoide)

Vartalon värivirheiden ja aknen peitto (vartalomeikkivoide)

 Omat suosikkini:

Aknen peittäminen (nestemäinen meikkivoide)

Tummien silmänalusten peittäminen (stick)

Lisätietoa Dermablend-sarjasta saat täältä.

Kommentit
 1. 1

  Elli sanoo

  Toi punoituksen peittoon tarkoitettu meikki olisi varmasti hyvä myös minun kirjavalle/ couperosalle iholle.

 2. 2

  Sylvikki sanoo

  Aknen peittäminen; iho on jotenkin villiintynyt pahemman kerran. Täytyy kyllä testata tuo (nestemäinen) meikkivoide…

 3. 3

  Terhi sanoo

  Aknen peitto-video oli hyödyllisin, ja vaikutti kyllä tosi hyvältä tuotteelta.

 4. 4

  vendi sanoo

  Video tummien silmänalusten peittämiseen oli itselle hyödyllisin! :) Ps ihana arvonta!

 5. 5

  White sanoo

  Hyötyisin eniten pikakasvomeikki videosta ja tummien silmänalusten videosta.
  Vaikkakin oon kovasti tottunut nestemäisiin meikkivoiteesin ja tuotteena se houkuttelis enemmän. Näitä kyllä joskus haluan ostaa, mutta vielä en oo hennonut ja musta on tuntunut jotenkin oudolta pyöritellä meikkituotteita apteekissa. Kuulostaa hullulta :)

 6. 6

  Miina sanoo

  Mahtavan oloiset tuotteet! Tuo tummien silmänalusten peittäminen tulisi todella tarpee! Vaikkei nopea arkimeikkikään hassumpi ole :)

 7. 7

  Kaisu sanoo

  Hei!
  Minulla on yleisellä tasolla hyvä iho. Juurikaan ei näppyjä tule, mutta iho on pintakuiva. Viimeiset pari vuotta olen kärsinyt ylähuulen päälle tulevista maksaläiskistä..vaikka mitä suojakerrointa laitan, aina vaan ne tuummuu. Ymmärrät varmaan, ei ole kiva näyttää siltä, kuin olisi viikset :) Olen käyttänyt jo useamman vuoden Lily Loloa ja se on juuri minulla sopiva meikki..mutta…sepä ei saa huulen päältä niitä maksaläikkiä piiloon. Mitä luulet, toimisiko joku näistä Dermablendin tuotteista läikkien peitoon?Mitta läikkien kanssa on nyt täynnä, pakko keksiä joku keino niitä peittää!

 8. 9

  Anna sanoo

  Itselleni olisi todella paljon hyötyä tummien silmänalusten peittoon tarkoitetusta tuotteesta. Kärsin luonnostaan lähes mustista silmänalusista, joita mikään tuote ei tunnu selättävän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.