China Glaze In The Lime Light

Tilasin kesäkynsilakoiksi vahvan viisikon pirteitä värejä. Vasemmalta oikealle: China Glaze QT, China Glaze In The Lime Light, China Glaze Strawberry Fields, Misa The Grass Is Greener On My Side ja Color Club Tangerine Scream (ihan vain Francinen kuvan takia).

Näistä on nyt testattu jo räväkkä neonvihreä In The Lime Light ja parhaillaan mulla on kynsissä überherkullisen värinen Strawberry Fields (johon taas ihastuin Blushingin blogissa).

Tässä otoksia Lime Lightista.Kommentit
 1. 5

  Anonymous sanoo

  Millaiset oli postikulut tilatessasi Head2Toesta? :) Haluaisin itsekin tilata

 2. 6

  sanoo

  Moi Anonyymi!

  Ihan tarkkoja tämän hetken hintoja mulla ei ole (Head2Toe on nostanut postikulujaan pariinkin otteseen viime vuoden aikana), mutta kesäkuussa postikulut oli halvimmalla postitustavalla eli First Class Mail Internationalilla tällaiset:

  2-4 lakkaa n. 12USD
  5-7 lakkaa 15,70USD
  8-10 lakkaa 19,14USD
  11-13 lakkaa 22,58USD

  Kannattaa muuten huomioida että kesäkuun lopusta saakka USAlaiset nettikaupat ei enää ole saaneet toimittaa China Glazea Yhdysvaltojen ulkopuolelle. :( Valmistaja on asettanut tällaisen kiellon ja kaikki kaupat näkyy nyt noudattavan sitä. Muita lakkoja voit luonnollisestikin tilata Head2Toesta.

 3. 7

  Anonymous sanoo

  Juu, kiitos vastauksesta :D Oisihan tuota China Glazea ollut kiva tilata kun ei sitä täällä meilläpäin saa kuin KICKSistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.