Bugi?

Hei, näettekö te tuon edellisen laivapostauksen? Mun ja kaverin koneilta se on hävinnyt. Jos blogiin tulee suoraan etusivulle tai jos klikkaa laivapostauksen otsikkoa niin ei näy mitään postauksia ja sivupalkin tekstit on siirtyneet keskelle. Jos klikkaa aiempien postausten otsikoita niin näkyy normaalisti. Häh??

Edit klo 22.05. Nyt varmaan näkyy? Copypastetin tekstin uudestaan Macin Wordin kautta, ei ainakaan mun silmään näkynyt mitään html-roinaa tätä kautta kopioidessa. Nimimerkille Lemon Juice kiitokset copypaste-neuvoista!
Kommentit
  1. 3

    Anonymous sanoo

    Joo, huonolta on näyttänyt jo hetken aikaa, varmaan tuli tuon "laivapostauksen" myötä… Eli ei näy, ja kuten sanoit, etusivu ei pelaa!

    -Heidi

  2. 4

    sanoo

    Mulla tulee kaikki, kun klikkaa etusivulle. Se laivapostaus myös (jos meinaat sitä missä puhut hajuvesistä ja hinnoista)

  3. 10

    sanoo

    Ei näy laivapostausta, pelkkä otsikko vaan ja noi sivupalkit on kaikki tossa keskellä pitkänä jonona. Eikä näy edellisiäkään postauksia. Selaimena google chrome.

  4. 14

    sanoo

    Täällä ei kans toimi, mutta kokeilin vaihtaa selainta Operasta Mozillaan, ja sitten alkoi näkyä normaalisti. Outoa..

  5. 20

    sanoo

    Kaikki pelittää ihan hyvin! :)

    Ihme bugaamista, voisiko johtua selaimesta? Itselläni käytössä Firefox, jolla näkyy aivan mainiosti.

  6. 21

    Mmie sanoo

    Tääläkään ei toimi sillee normaalisti. Näkyy vain tämä postaus ja reunoilta on siirtyny jutut keskelle (paitsi kun kommentoi nii noi reunajutut yms. on palautunu normaalisti)

  7. 29

    Anonymous sanoo

    No sama täällä ku sulla!! Eipä näy laivapostausta, JA sivupalkin tekstit on siirtyny keskelle?? What mitä täällä tapahtuu…? No jospa koittaisin uudelleen, et saisin tän nyt toimiin!!
    -Cecilia

  8. 30

    Anonymous sanoo

    Ei vieläkään näy, ja kun klikkasin laivapostauksen otsikkoo, ei näkyny edelleenkään mitään postausta. :( Mikähän tässä nyt mättää? Ehkä vaan joku häiriö Bloggerissa, toivotaan niin. :)
    -Cecilia

  9. 31

    sanoo

    Noniin nyt mäkin havaitsin että Mozillalla näkyy mutta Explorerilla ei….. Mitähän tässä on nyt tapahtunut? Taidan kokeilla naputella uudelleen tuon laivapostauksen…. Ainoa mikä laivapostauksessa erosi muihin on se, että kirjoitin sen ensin Wordilla (koska laivalla mokkulayhteydet pätkii niin pahasti) ja copypastetin sen sitten Bloggeriin. Julkaisun yhteydessä Blogger herjasi jotain toimimattomasta html-pätkästä, mutta kun deletoin herjatut koodinpätkät niin postaus julkaistui normaalisti.

  10. 32

    sanoo

    Mulla taas toimii oikein hyvin. Tuolla on selainongelmaa jo vilauteltukin ja itellä myös Firefox käytössä ja sillä toimii. Testasin Operalla, jolla taas näkyy juurikin kuvailemallasi tavalla. Exploreria en edes omista, joten siitä en osaa sanoa.. :/

  11. 34

    LemonJuice sanoo

    Jos mä kirjoitan jotain suoraan wordilla ja kopioin sen bloggeriin, niin valitsen siinä kirjoitusikkunassa sen "Muokkaa HTML-koodia" välilehden ja kopioin sen sitä kautta ja samalla poistan kaikki ylimääräiset koodit niin, että siellä on vain se teksti, minkä kirjoitin. Wordista kopioimalla sinne tulee aina jotain ylimääräistä roinaa.

    Toinen vaihtoehto on, että kirjoitan sen tekstin vaikka Notepadilla tai jollain muulla tekstieditorilla ja kopioin sen sieltä bloggeriin – silloin ei tule mitään ylimääräistä, vaan se pelkkä kirjoitettu teksti.

  12. 35

    Anonymous sanoo

    Ei näy kuin normisti "sivupalkissa" olevat jutut, kuin linkit ym. Selaimena google chrome.

  13. 37

    sanoo

    Mä testasin… Google Chromella, Internet Explorerilla ja Operalla homma pissii saapikkaaseen, niin kun kuvailit. Mozilla Firefoxilla sen sijaan kaikki toimii moitteettomasti.

  14. 41

    Siny sanoo

    Joo siis mä ihan säikähdin, että mitä sun blogille on tapahtunut kun ei näkyny postauksen postausta.. Mutta nyt taas näkyy, jee! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.