Ärsyttää.


Laatikko


Sarjassamme asioita jotka ärsyttävät minua suuresti. Näitä näkee joka viikko tavarantoimitusten yhteydessä.

Laatikko. Täynnä täytettä.

Ja sisältö?

Laatikko2

Pieni littana kajal-pakkaus laatikon pohjalla. Onko tämä pakkausmuoto tosiaankin tarpeellinen? Huokaus.

.

.

.. Haha. Teen sitten rivinvaihtoja pisteillä kun WordPress ei anna muuten. Ylläpidosta vahvistettiin että WordPress toimii sellaisella ”html-standardilla” joka ei salli ylimääräisiä rivinvaihtoja. Täällä on kuitenkin tosi kiva it-tuki joka yrittää näplätä mulle enemmän vapauksia postausten luomiseen. Toivotaan että onnistuu.

Sitten kysymys teille lukijoille kuvanlaadusta. Bloggerin puolella tykkäsin ladata kuvat Photobucketin kautta, koska Bloggerin kautta kuvien resoluutio heikkeni selvästi. Nyt olen huomaavinani samaa vikaa täällä WordPressin puolella. Resoluutio ei välttämättä kärsi niinkään, mutta kuvien yleinen värikylläisyys ja kontrasti. Jos katsotte näitä allaolevia kuvia, niin nättekö eron? Vai kuvittelenko mä vain?

Meikki_Lancome

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Pidän ite verkkokauppaa ni tuli heti ensimmäisenä ajateltua siltä kannalta. Tuon kajalin olis lähettänyt (suomen sisällä siis) eurolla, mut tolla pakkauksella se maksaa 6-7e lähettää. Eli ei ihan järkeä siltäkään kantilta. :D Saati sitten ekologisuuden sun muiden kantilta.

 2. 5

  kk sanoo

  alempi kuv a näyttää terävämmälle, tottahan toki omat vanhat silmäni saattavat pettää mutta sille se näyttää.

 3. 6

  sanoo

  Hei.
  Alemmassa on kyllä syvemmät värit :)
  Höh, tosta pakkaamisesta on kyllä ekologisuus kaukana. ja sitähän toitotetaan kosmetiikkapolitiikassakin nykyisin jossain määrin…ei järkeä :D

 4. 7

  sanoo

  Ero ei ole suuri, mutta huomattavissa oleva kumminkin, varsinkin yksityiskohtien ja värisävyjen kanssa! Itsekin lataan oman blogini kuvat yleensä ensin Photoon ja sieltä sitten laittelen postaukseen.

 5. 8

  Emma sanoo

  Värit on kyllä ihan erilaiset kuvissa. Allaoleva on keltainen ja ylläoleva sinisempi. En meinaa uskoa ees samaksi kuvaksi.

 6. 9

  sanoo

  Heh, tuollaisia lootia töissä näkee usein… varastosta (lääketukku) kun tilaa jotain toimistolle, niin se on ihan sama miten pieni tuote tilauksessa on, toimitus on aina muuttolaatikon kokoisessa lootassa. Noh, toki ne ovat kierrätettäviä. Mutta silti! Äly hoi ;D

 7. 11

  ellii sanoo

  voi eii.. mä olisin sanonut että ylemmässä on parempi kontrasti, mutta useat vannovat alemman kuvan nimeen.

 8. 12

  Charlotta sanoo

  Itse en kyllä oikeastaan pahempaa eroa huomaa.. Tai sitten mulla on vaan huonot silmät.. :D Mutta toi pakkaus? HAH kun voi joku olla tonttu. :D

 9. 15

  Ulpu sanoo

  Alempi kuva on terävämpi. Kaunis meikki muuten. Kyllä on pöllöä tuollainen pakkaaminen. :(

 10. 16

  ninni sanoo

  Onhan kuvissa eroja, mutta kummatkin ovat oikein hyviä kuvia, joista kyllä erottuu meikki (tai ainakin minun mielestäni), joten ei ainakaan stressiä kuvien laadun suhteen kannata ottaa :)

 11. 17

  tinsi sanoo

  Varmasti riippuu näytöstä ja sen säädöistä miten kuvat ihmisille näkyvät, joten turhaan murehdit noin pientä eroa :)

 12. 18

  Anu sanoo

  Alempi kuva on selkeämpi.Törkeä pakkauskoko!Ei todellakaan ole otettu huomioon luontoa tai kestävää kehitystä.Eipä sillä,että kosmetiikka- ja kauneusteollisuus yleensäkään niin tekisi..

 13. 19

  Tiltu Kultu sanoo

  Ihana tuo meikki! Onko siitä postaus erikseen? Kiinnostaa tuon alarajauksen toteutus :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.