2 x sininen – kumpiko?

Nyt pitäisi valita meikki, ja olen kahden vaiheilla. Sen pitäisi olla juhlava ja sopia kuvan kankaaseen.

Harmaansininen

.

Savusinimeikki_suljettu

Näissä kuvissa tykkään itse enemmän vasemmasta, mutta livenä oikea vaikutti iskevämmältä.

(Kauhean rakeisia nämä kuvat kun oli jo ehtinyt tulla hämärä kun pääsin kuvaamaan. Höh.)

Savusinimeikki_meikit

.

Savusinimeikki_oikea

idSavusinimeikki_oikea3

Savusinimeikki_oikea2

Oikeassa silmässä kirkkaampi ja smokyisempi sininen.

Savusinimeikki_vasen

Savusinimeikki_vasen3

Savusinimeikki_vasen2

Vasemmassa silmässä harmaampi ja vaaleampi versio.

.

Kummanko valitsen?

Kommentit
 1. 3

  Kuukiw sanoo

  Molemmat meikit sopivat kuvan kankaaseen, mutta vasen on lähempänä kankaan sävyä ja siten ehkä harmoonisempi. Mutta riippuu ihan muiden asusteiden väreistä, että kumman valitsisin lopulta. Ei saa olla asusteet ja meikki liian samanlaiset kaikki. Joskus olen kuullut, että kaikista parhaiten homma toimii kun vaatteissa ja asusteissa on yhteensä kolme eri sävyä. En nyt tiedä oliko tästä apua :D Vasen, jos asusteet ovat eriväriset kuin mekko. Oikea, jos asusteet kaikki on samaa sävyä tai lähellä mekon väriä.

 2. 4

  Siiri sanoo

  Pidän enemmän oikeasta, tosin varmaan paljolti siksi että tuo meikki sopisi minulle itselleni ehdottomasti paremmin, koska olen sinua paljon vanhempi. Tuollainen klassinen luomiväriyhdistelmä, jossa liikkuvan luomen keskiosassa ja nenän puoleisella reunalla on vaaleampaa ja silmän ulkoreunalla tummempaa väriä yleensä minusta vanhentaa ja väsähdyttää yleisvaikutelmaa. Varsinkin jos siihen yhdistää tarkan rajauksen ja vaalean peittarin silmänalusille niin, että ne eivät saa näyttää yhtään varjostuneilta, vaikka silmäkuopan muoto kuitenkin osoittaa, että silmien alla olisi varjoisa paikka (tätä meikkiä näkee esim. keski-ikäisillä uutistenlukijoilla yleisesti). Sinulla kun ei ole velttoja silmäluomia, pussittavia silmänalusia tai ryppyjä, niin kumpikin meikki toimii – mutta edellä mainituista yleisistä syistä vain sitkeästi vierastan klassista luomiväriyhdistelmää :D

 3. 11

  LillyLollo sanoo

  Vasen ehdottomasti. Se vaan on kauniimpi. Eihän kukaan silmät kiinni juhlissa ole. Oikea näyttää nimittäin paremmalta tuossa silmä kiinni -kuvassa, mutta kyseessä tuskin on mitkään nukkumisbileet…

 4. 12

  Pääsky sanoo

  Oikea! En oikein tykkää vasemmassa sinisen rajauksen ja harmaan luomivärin kontrastista. Tuollainen tumma mutta vähän värikkäämpi meikki sopii myös mainiosti syysjuhliin, kivan dramaattinen :)

 5. 15

  sanoo

  Vasen! Toistaa kauniisti kankaan värejä ja sopiva tummuusaste. Kauniita toki molemmat! Käyhän kurkkaamassa luonnonkosmetiikka-aiheista blogiani :)

   • 15.1.1

    sanoo

    Kiitos, aivan mahtavaa kuulla tuollaista suurimmalta blogimaailman idoliltani :) Kumpaan meikkiin päädyit itse?

    • 15.1.1.1

     Sanni sanoo

     Luulen, että tuohon sinisempään…. Mutta teen siitä todennäköisesti hieman vaaleamman. Ehkä. :)

 6. 16

  Hay sanoo

  Ehdottomasti oikea. Aivan ihana syvänsininen hohde. Ei tuosta saa silmiään irti. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.