Joulukalenteri: luukku 9

Miltäs kuulostaisi 3 kuukauden yllärikosmetiikkapaketti kotiin toimitettuna? :)

joulukalenteri_luukku9

Karkkipäivän joulukalenterin luukku 9:

luukku9_bettebox

Bette Box -paketti kolmeksi kuukaudeksi

Aiemmin LivBox-nimellä tuttu konsepti on nyt vaihtanut nimeä ja tunnetaan joulukuusta eteenpäin Bettenä.

Minulla on ilo tarjota yhdeksännen päivän luukussa palkintona kolmen kuukauden boksit täynnään kosmetiikkayllätyksiä. Bette Box on ihana palvelu, jonka kautta voi tilata itselleen joka kuukausi toimitettavan paketin joka sisältää 4-6 matkakokoista tai täysikokoista kosmetiikkatuotetta. Tilaus maksaa 16,90€ / kk.

Osallistumalla päivän luukun arvontaan voit voittaa itsellesi kolmen kuukauden Bette Boxit. Boxit toimitetaan tammikuusta lähtien.

*

Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttilaatikkoon. Jätä myös sähköpostiosoitteesi sille merkitylle riville. Osallistumisaikaa on puoleen yöhön saakka.

.

8. luukun palkinnon voitti Neilikki, onnea :) Voittajaan on otettu yhteyttä.

Ensikokemukset Foreo Lunasta

Olen nyt käyttänyt kolme päivää Foreo Luna -kasvoharjaani, ja jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen teki mieli esittää tämä kysymys:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miten tätä käytetään ilman ettei putsari valu pitkin rinnuksia? :D

Hahah, mun kokemus ja harmituksen aihe on varmaan monen mielestä niin epäolennainen Lunan muun mahtavuuden keskellä ettei muille varmaan tulisi mieleenkään kommentoida tällaista. Vai tulisiko..? Oikeasti, olisi kiva kuulla eikö teillä muilla lunailijoilla valu putsarit pitkin kaulaa ja rinnuksia. Ehkä se ei vain haittaa muita…? ^_^

Lunaa pyöritellään minuutin ajan vedellä kostutetulla, puhdistusaineella käsitellyllä iholla. Sen minuutin aikana minulla on jo paidan etumus ihan putsarissa. Normaalisti olen kasvojenpuhdistuksen aikana kumartuneena lavuaarin ylle mutta Lunaillessa ei tokikaan tee mieli seistä kumarassa asennossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teen Lunasta myöhemmin pidemmän käytön jälkeen perusteellisemman postauksen, mutta kyseessä on siis elektroninen, värähtelevä, silikoniharjaksinen kasvoharja joka lupaa syväpuhdistaa ihon ja irrottaa viimeisetkin meikinrippeet ja liat ihohuoksten kätköistä. Sitä käytetään meikinpuhdistuksen jälkeen (toisin kuin ensin luulin) ja se siis tavallaan korvaa kuorintatuotteet ja syväpuhdistavat naamiot.

Lunaa suositellaan käytettäväksi aamuin illoin, ja kuten aina syväpuhdistavien tuotteiden kohdalla, minulle tulee heti mieleen eikö näin tiheä syväputsaaminen ole iholle jo vähän liikaa…?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäisenä iltana harja ei tehnyt minuun erityistä vaikutusta. Värähtelevä, suriseva pää ei tuntunut iholla mitenkään erityisen elämykselliseltä eikä iho tuntunut huuhdellessa poikkeuksellisen sileältä. Se oli ihan tavallisen puhtaan tuntuinen. Kasvojen pintafiilikseen vaikutti enemmänkin testattava putsari (Neal’s Yard Remedies Orange Flower Facial Wash) kuin Luna.

Mutta aamulla... Johan oli pehmeä, sileä iho..! Todellakin eri tuntuinen kuin yleensä. Liekö asiaan vaikuttanut sekin, että Luna lupaa tehostaa iholle levitettävän hoitovoiteen imeytymistä. Eli iho saattoi olla pehmeämpi siksikin, kun voide oli imeytynyt ja vaikuttanut tehokkaammin kuin normaalisti..?

En tiedä, mutta palaan kuun lopussa kunnon raportin kanssa kun olen saanut testattua laitetta useamman viikon. Vähän jänskättää jaksanko ”wash and go” -ihmisenä oikeasti suristella joka ikinen ilta… Sen myönnän jo heti kättelyssä, että aamusurinat skippaan. ;)

Iho kyllä tuntuu hyvältä, ei voi kieltää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näissä kuvissa muuten hiusteni tämänhetkinen väri on vihdoin ikuistunut suhteellisen todenmukaisena… :/ Minulla ei ole koskaan ollut näin tummat hiukset. Ei poneillakaan ole tän värisiä :(

Suosittelen miettimään kahteen kertaan Crazy Colorin Violette-sävyllä värjäämistä jos ette halua oikeasti tummansinistä tukkaa. Latvat on ihan Marge Simpson -sinisen luokkaa. Ja tämä väri on saavutettu alle ruokalusikallisen kokoisella määrällä Violette-sävyä sekoitettuna kahteen desiin hoitoainetta. Pikkuisen stydiä tavaraa.

Toivottavasti voin pian raportoida onnistuneista syväpuhdistus/öljymuhitus-toimenpiteistä värin haalistuksessa.

P.S. Aika Hiusakatemiaan on nyt varattu, eli ehkä mystisen lovenkin syy selviää vielä vuoden loppuun mennessä.

 

Joulukalenteri: luukku 8

Tänään luonnollista hoitoa hiuksille uutuustuottein :)

joulukalenteri_luukku8

Karkkipäivän joulukalenterin luukku 8:

luukku8_lavera_

Laveran shampoo- & hoitoainesetti

Laveran hiustuotteet ovat kokeneet tänä syksynä perusteellisen uudistuksen ja kaikilla on nyt NaTrue-sertifikaatti. Tuotteissa on tosi hyvät koostumukset ja ihanat tuoksut. Myös pakkaukset ovat entistä herkullisemmat, jos minulta kysytään. :) Tykkään Laveran iloisiin väreihin perustuvasta pakkaussuunnitelusta, tuotteet erottuvat hyllystä jo kaukaa. :) Tulen esittelemään koko uudistuneen hiustuotelinjan joulukuun aikana.

Päivän luukussa kaksi shampoo- & hoitoaineduoa. Gloss & Bounce -tuotteet sopivat normaaleille, kiillottomille ja elottomille hiuksille (minua aina huvittaa tämä ’eloton’-termi hiusten yhteydessä, kun hius on joka tapauksessa kuollutta ainesta… :D). Color & Shine -tuotteet sopivat värjätyille hiuksille.

Setissä:

Gloss & Bounce -shampoo 250 ml

Gloss & Bounce -hoitoaine 200 ml

Color & Shine -shampoo 250 ml

Color & Shine -hoitoaine 200 ml

 .

 

Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttilaatikkoon. Jätä myös sähköpostiosoitteesi sille merkitylle riville. Osallistumisaikaa on puoleen yöhön saakka.

.

Luukun 7 palkinnon voitti Minna, onnea :) Voittajaan on otettu yhteyttä.

Make-Up For Dummies pelastettu :)

Huh, Make-Up For Dummies -sarjan kuvat saatiin palautettua :)

Parikin lukijaa kommentoi aiemmin tällä viikolla, että Make-Up For Dummies -postaussarjasta puuttuivat blogisiirron jäljiltä lähes kaikki kuvat. Harmistuin älyttömästi, sillä sarja on ollut kautta vuosien tosi suosittu, ja kuvat tekevät tietysti paljon.

makeupfordummies_sarja

K&T:n koodari sai onneksi kuvat palautettua ja nyt sarja on taas kuvitettu. :) Kiitokset lukijoille nopeasta palautteesta.

Jos tosiaan huomaatte kuvia kadonneen vanhoista postauksista (itse löysin ainakin vuodelta 2010 paljonkin kuvattomia postauksia), olisi tosi kilttiä jos laitatte minulle viestiä niin asia saadaan toivottavasti korjattua. Kauneusbloggaajana minulla on paljon täysin kuvista riippuvaisia tutorial-tyyppisiä postauksia ja on surku, jos niiden kuvitus menetetään nyt blogimuuton yhteydessä. Siksi apuanne arvostetaan suuresti <3

Käytän tässä samalla tilaisuuden hyväkseni ja kerron uudemmillekin lukijoille ”For Dummies” -sarjastani, josta saa paljon selkeää perustietoa meikkauksesta ja meikkivälineistä.

Alkuperäinen Make-Up For Dummies -sarja ilmestyi vuonna 2011 ja käsittää 9 osaa.

thechange

Avaus”jakso” kertoo:

”Meikkauksessa ei ole kyse siitä, että haluaisimme välttämättä näyttää hurjan kauniilta, seksikkäältä, upealta, säihkyvältä tai tyrmäävältä. Useimmat meistä haluavat vain näyttää terveeltä ja freesiltä. Hyväihoiselta, punaposkiselta ja virkeältä. Ja tottakai tämän kautta viehättävämmältä kuin kalpea, väsähtänyt ja tummasilmänaluksinen itsemme. Kaikki eivät synny voimakkailla piirteillä ja terveellä ihonvärillä, vaan osa meistä näyttää meikittömänä aina väsyneeltä, olimme sitten levänneitä eli emme. Perusmeikkaus on keino näyttää reippaalta, iloiselta ja pirteältä.”

Sarjan osat:

Make-Up For Dummies – miksi meikkaamme?

Make-Up For Dummies – meikkipohja

Make-Up For Dummies – perussilmämeikki

Make-Up For Dummies – iltameikki

Make-Up For Dummies – huulimeikki

Make-Up For Dummies – näin kokoat perusmeikkiarsenaalin

Make-Up For Dummies – meikkisiveltimet

Make-Up For Dummies – kasvosiveltimet

Tein myöhemmin myös neliosaisen Ihonhoito For Dummies -sarjan.

huulet_vertailu

Myös sivupalkin tunnisteluettelo saatiin tänään palautettua kokonaisuudessaan. Luettelosta löytyvät kaikki postaukseni asiasanoittain ja sieltä on helppo selata itselle kiinnostavia aiheita (esim. tutorialit, ihonhoitojutut, nettiostaminen, putsarit, Ahvenanmaa, ruoka, aurinkotuotteet, löytö, mineraalimeikki jne jne), ja mm. linkki suosittuun Kreikka-postausteni hakemistoon.

Pikkuhiljaa saadaan muutossa kadonneita elementtejä takaisin :) Huikkailkaa jos tulee mieleen mitä tahansa ”korjattavaa” :) Muuten, niille jotka toivoivat kommenttilaatikkoon minun vastauksiini eriväristä taustaa, kuten se oli Indiedaysilla: se ei kuulema ole täällä K&T:n puolella mahdollista. Mutta toivottavasti vastauskommenttini erottuvat violetin profiilikuvani perusteella. :)

Joulukalenteri: luukku 7

Marjoja ja antioksidantteja kasvoille :)

joulukalenteri_luukku7

Karkkipäivän joulukalenterin luukku 7:

luukku7_mossa

Mossa-setti

Päivän luukussa täydellinen tuotekombo kasvojen hoitoon. Mossa on latvialaista luonnonkosmetiikkaa ja tunnetaan menestystä niittäneen Mádara-sarjan pikkusiskona.

Viime vuonna lanseerattu Mossa ei näytä jäävän suosiossa  isosiskoaan jälkeen, ja suomalaiset ovat ihastuneet Mádaran valmistajan nuorekkaaseen, marjoihin pohjautuvaan hoitosarjaan.

Esittelin Mossan kesäkuussa täällä.

Joulukalenteriin Mossa tarjoaa voittajan ihotyypin mukaan valittavan setin tuotteita.

Setissä:

Päivävoide 50 ml

Yövoide 50 ml

Silmänympärysvoide 15 ml

Puhdistusaine 200 ml

Kasvovesi 200 ml

Voittaja saa valita haluamansa voiteet, putsarin ja kasvoveden. :) Koko Suomen valikoima löytyy täältä.

*

Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttilaatikkoon. Jätä myös sähköpostiosoitteesi sille merkitylle riville. Osallistumisaikaa on puoleen yöhön saakka.

.

Luukun 6. palkinnon voitti Cerp, onnea :) Voittajaan on otettu yhteyttä.

P.S. Päädyin kuvattomiin hymiöihin ^_^ Kyllä ne keltaiset pallukat jotenkin vähän häiritsi tekstissä.

No nyt ne on siniset

Ja mä kun luulin että ilmiö johtui USAn veden laadusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei. Syypää on Crazy Colorin Violette. Nyt mulla on sitten pääasiallisesti siniset hiukset.

En tykkää näistä, murmur.

hiukset_sininen_raidoitus_img_4664

hiukset_sininen_raidoitus_img_4661

USAsta tultua mun hiukset näytti tältä. Niihin oli ilmestynyt kauttaaltaan sameansinisiä raitoja, joiden oletin johtuvan joko USAn veden mineraalipitoisuudesta tai Color Mask Paintin Deep Purple -sävystä, jota olin miksannut pari tippaa reissuun mukaan lähteneeseen värihoitoainemiksiin. (Joku lukija kommentoi aiemmin Deep Purplen tehneen hänen hiuksistaan ”turkoosin folion väriset”, tämä jäi minulle tarkasti mieleen.)

Tänä aamuna vahvistui, että siniseen taittavan sävyn taustalla onkin juuri ennen USAan lähtöä ostamani Crzy Colorin sävy Violette.

crazycolor_img_4087

crazycolorviolette_

Puhdas Violette näyttää pelkästään syvän violetilta ja hoitoaineeseen sekoitettuna se laimenee pastelliseksi sinivioletiksi.

Tänä aamuna värjäsin hiukset ensimmäistä kertaa seoksella, jossa oli pelkästään Violettea ilman muita taittosävyjä (alempi purkkikuva, ylemmässä mukaan on sekoitettu punertavaa Purple Rainia). Hiukset vetivät ihan sinisiksi, etenkin ohimoilta ja pituuksista.

En tykkää yhtään.

hiukset_061216_img_4670

Mielenkiintoisesti, kaksi kameraani ”näkevät” hiusvärini eri lailla.

hiukset_061216

Olympus (teistä katsoen vasemmanpuoleinen kuva) näkee hiukset selvästi sinisempinä, Canon (oikeanpuoleinen kuva) violetimpina. Itse näen ne yhtä sinisinä kuin Olympuksen kuvassa mutta vielä räikeämpinä ja epätasaisempina, paikoin jopa vihertävän sinisinä. Tosi ruman väriset. :/

Eli ei muuta kuin taas uusille väriostoksille. En taida nyt hetkeen päästä takaisin pastelliseen poniliilaan kun tuo homeinen sininen puskee niin voimakkaasti esiin. :/ Toivottavasti se ylipäänsä lähtee. USAssa pesin hiukset pariin otteeseen ilman värihoitiskäsittelyä ja siinä missä liila sävy haalistui, olivat siniset raidat yhtä vahvoina jäljellä.

Väreillä leikkiminen on tähän saakka ollut hauskaa mutta nyt homma lähtee ihan väärään suuntaan. Harmi kun sävy ei näy kuvissa sellaisena kuin miltä se mulle peilissä näyttää (eli yhtä karseana), kamerat haluavat jostain syystä parannella tulosta ^_^

.

Tässä vielä pari lähikuvaa päivän meikistä, joka on kaikkea muuta kuin itsenäisyyspäivähenkinen. Kokeilin uutta Sephorasta ostamaani räikeänvihreää Kat Von D’n Electric Warrior -sävyä ja yhdistin sen Sephoran ja Diorin violetteihin ja Urban Decayn metallisen vihreään Deep End -eyelineriin.

meikki_61216_img_4693

    meikki_61216_img_4714

…ja näissäkin Canonilla otetuissa kuvissa hiukset näyttävät paljon violetimmille kuin mitä ne oikeasti tällä hetkellä ovat… Canon, miksi yrität vääristää totuutta? ;D