Voiko rasva oikeasti tehdä ihmeitä? Voi!!

Mulla on talvisin todella kuiva iho. Todella kuiva. Kaikkein pahin tilanne on kämmenissä ja sormissa, jotka halkeilevat pienille haavoille ja kun vedän tunteja ja taputan käsiäni yhteen, haavat aukeavat ja veri lentää… Hiki valuu haavoihin ja kirvelee niin pirusti! Ongelma on ollut mulla niin kauan kuin muistan. Pesen itseni talvisin aina kylmäpuristetulla kookosöljyllä, se on päivittäin tehtynä suhteellisen hyvä apu keholle, mutta kämmeniin ei ole auttanut mikään. Olen testannut kaikki apteekin käsi,- ja perusvoiteet ja pitänyt pumpulihanskoja öisin rasvakerroksen päällä. Sisäisesti nautin kaikkia mahdollisia öljyjä, jotka voisivat auttaa…, mutta MISTÄÄN ei ole ollut apua. KUNNES! Menin luontaistuotekauppaan ostamaan D-vitamiinia ja samalla näytin myyjälle käsiäni ja kysyin tietääkö hän mitään, mistä voisi olla apua?  Myyjä suositteli kokeilemaan GamArden vartalovoidetta, josta kuulemma oli ollut apua erilaisissa iho-ongelmissa. Pakkasin D-vitamiinit ja rasvan kassiin.

gamarde voide

Aloin rasvaamaan käsiäni. Kyseessä ei ole käsivoide, joten se ei imeydy niin nopeasti, vaan jättää rasvaisen pinnan. Rasvailin kuitenkin useamman kerran päivässä. Huomasin vaikutusta jo toisena päivänä, mutta kolmantena haavat olivat menneet umpeen! Hitto kun en tajunnut ottaa kuvaa alkutilanteesta, mutta tässä käteni ovat kolmen päivän käytön jälkeen. Haavojen kohdat näkyvät selvästi, mutta kaikki on ummessa. Iho on kuitenkin vielä kuiva kuin korppu.

kasi kuiva

Parin viikon käytön jälkeen mulla oli uudet kädet. Ihan käsittämätöntä.

kasi ehja

Tämä on ensimmäinen talvi kun ei ole tarvinnut kärsiä noista helvetillisistä haavoista. Mitä kovempi pakkanen, sen pahemmaksi tilanne meni, eli tämän talven saldo olisi ollut TODELLA paha. En tiedä mikä Gamarden taika on. Se on täysin luomusarja, ei mitään kemikaaleja, rasvakin säilyy avaamisen jälkeen vain 3kk, mutta se on LOISTAVA! Tämän jälkeen meille ei ole ostettu mitään muuta rasvaa. Lapset ovat myös perineet piirteitä kuivasta ihostani, lähinnä jalat kuivuvat talvisin ja tämä on auttanut heitä myös saman tien. Koska voide on luomu, se sopii ihan pienille vauvoillekin. Tämän seurauksena hommasin muitakin Gamarden tuotteita, kasvorasvaa, naamion, puhdistusaineita ja huulirasvaa ja kaikki ovat superhyviä!

Näin meillä tehdään Gamardelle kun putkilosta ei saa enää puristettua… viimeisetkin pisarat käyttöön:)

gamarde leikattu

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *