Kuka Anna Saivosalmi?

 

 

Kuka Anna Saivosalmi?

Tervehdys!

Tätä blogia kirjoittaa 37-vuotias lukion psykologian, uskonnon ja terveystiedon opettaja Turusta. Toiselta ammatiltani olen personal trainer. Toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja kouluttauduin personal traineriksi vasta aikuisiällä. Näin sain jalostettua rakkaasta harrastuksestani työn. Olen naimisissa ja minulla on kaksi urheilevaa kouluikäistä lasta. Suhtaudun intohimoisesti treenaamiseen. Minulle rakkaita liikuntamuotoja ovat juoksu ja kuntosalitreenaus. Kolmas ja uusin tulokas on jooga.

juoksija

juoksija

Työssäni valmentajana vedän pienryhmille ulkotreenejä ja ohjaan yksilöasiakkaita liikunta- ja ravintoasioissa. Suositut Kello Kuuden treenini ovat saaneet ihmiset liikkeelle jo useamman vuoden ajan iltaisin ja aamuisin kello kuudelta, ulkona tietenkin. Intoni jakaa liikunnan ilosanomaa poiki suositun instagramtilini @ansaivo, jonne olen jo muutaman vuoden ajan postannut treenivinkkejä ja –videoita sekä inspiraatiota kehon ja mielen hyvinvointiin. Instatilini kautta inspiroin ja motivoin päivittäin tuhansia! Insagramtilin luonnollisena jatkona syntyi tämä blogi, joka tarjoaa mahdollisuuden astua askelta syvemmälle terveellisen ruuan, liikunnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan.

 

Anna

Anna

Blogissa tulen kirjoittamaan myös aktiivisen perheemme yhteisistä innostuksen kohteista: mökkeilystä Turun saaristossa, reissuista niin pohjoisessa kuin etelässäkin sekä ruuanlaitosta ja uusista reseptikokeiluista.

kevät

kevät

Äitinä kirjoitan myös perheemme arjesta ja juhlasta, avaan ajatuksiani vanhemmuudesta ja äitinä olemisesta, sekä naisena ja ihmisenä kasvamisesta. Kiinnostukseni psykologiaan tulee kuvastumaan teksteissäni itse-reflektiona ja oivalluksina omasta elämästäni, sekä jatkuvasta tarpeesta kehittää ja toteuttaa itseäni. Tasapainoilu perheen, työn ja omien unelmien toteuttamisen välillä on monen keski-ikäisen naisen, myös minun, miinakenttäni, jossa välillä räjähtää.

Minulla on monta asiaa meneillään, mutta stressistä ja kiireestä en niin välitä. Onnellisimmillani uskon olevani silloin, kun näen läheltä, tai olen voinut olla myötävaikuttamassa siihen, että toisen ihmisen katseessa näkyy ilo.

 

Työ-Anna

Työ-Anna

 

Kävelyllä

Kävelyllä

 

Treeni-Anna

Treeni-Anna (Kuva: Jenny Paalijärvi)

 

Lenkillä

Lenkillä (Kuva: Jenni Virta)

 

kuulailija

kuulailija

 

Tervetuloa mukaan!

<3 Anna

Kommentit
    • 3.1

      annasaivosalmi sanoo

      Kiva kuulla! Olen itse tosi innoissani tästä. Ihanaa kesää myös sulle! T. Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *