Joogamatkalla Italiassa – Upea Gardajärvi

Kun mieheni soitti minulle viikko sitten ja kysyi, olenko huomannut ystävämme Facebook-päivitystä, en voinut tietää, mitä siitä seuraisi. En todellakaan vielä tiennyt, että olen seitsemän päivän kuluttua tuosta puhelusta aivan upeissa maisemissa Italian Gardajärvellä joogaamassa ja hyvinvointilomalla.

FullSizeRender 116

Ilta Villa Arcadion poolilla

FullSizeRender 121

Näkymä Salon kylään Villa Arcadiolta

FullSizeRender 111

Ystäväni kertoi Facebookissa joutuvansa perumaan joogalomansa ja etsi nyt mahdollista kiinnostunutta ottamaan hänen paikkansa loppuunmyydyllä matkalla. Ensimmäinen ajatukseni oli: IHANAA! ja toinen ajatus: En kai minä nyt voi näin nopealla aikataululla mihinkään lähteä! Kolmas ajatus tuli mieleeni nopeasti: No miksi en? Ja kohta olinkin jo varannut itselleni lennot ja sumplinut työ- ja perheasiat kuntoon. Minä todellakin lähtisin Italiaan. Pian selvisi, että matkalla olisi myös yksi tuttavani, ja olin nopeasta päätöksestäni vielä tyytyväisempi.

FullSizeRender 122

Huoneestani näkyy sisäpihalle, jossa tarjoillaan illallinen

FullSizeRender 115

Tulomatkalla vierailimme viinitilalla ja nautimme maukkaan lounaan

FullSizeRender 117

Tyylikäs ja iso huone. Vain minulle!

Saavuimme eilen Gardajärvelle, Villa Arcadioon, joka on upea vanha luostari, ja jonka omistajat ovat pieteetillä kunnostaneet luksushotelliksi. Villa Arcadio sijaitsee rinteessä, josta aukeaa mielettömät maisemat järvelle ja vuoristoon. Ensimmäinen Katja Keräsen vetämä jooga oli jo heti tulopäivän iltana. Muutoin matkaohjelmaan kuuluu kaksi joogaa päivässä: aamuisin ja iltaisin.

FullSizeRender 118

Villa Arcadion pääsisäänkäynti.

FullSizeRender 124

FullSizeRender 123

 

FullSizeRender 112

Auringonlasku hotellille johtavalla tiellä

Tänään ennen aamujoogaa kävin juoksemassa läheisillä kukkuloilla viiniviljelysten ja oliivilehtojen keskellä. Olo oli kuin sadussa. Itse Villa Arcadio on tasokas hotelli ja myös suosittu ravintola. Aamiainen tänään oli runsas ja tuoreet marjat, hedelmät, siemenet, jugurtit ja erinomainen kahvi maistuivat lenkin ja joogan jälkeen.

FullSizeRender 120

Joogaamme ulkona.

FullSizeRender 113

Ennen aamujoogaa kävin juoksemassa

Nyt makoilen altaalla, josta on infinity-näkymät alhaalla olevalle järvelle. Auringossa on juuri sopivan kuuma kylmyydestä kärsivälle. Myöhemin iltapäivälle lähdemme kävellen läheiseen kylään, Saloon, ennen illan joogaa. Huomenna on tarkoitus suunnata Veronaan, jossa olen käynyt viimeksi vuonna 2011 opiskelijoideni kanssa opintomatkalla.

FullSizeRender 119

Tsekkasin meilit ja bloggasin

FullSizeRender 114

Lämpötila hellelukemissa jo näin toukokuussa

Tavoitteeni tälle lomalle on rentoutua, joogata ja hakea hyvää oloa toisaalta liikunnan ja toisaalta hyvän ruuan ja levon kautta. En näe mitään esteitä sille, miksei näin tapahtuisi. Ovathan puitteet aivan upeat, hotellihuoneeni, kuin prinsessalla, ohjaajamme Katja erittäin ammattitaitoinen ja mukana oleva noin 20 hengen matkaseura todella hauskaa. Ihmiset ovat hyvin eri-ikäisiä ja erilaisilla taustoilla, mutta olen jo yhden päivän aikana tutustunut useampaan uuteen ihmiseen ja kuullut mielenkiintoisia elämäntarinoita.

Nyt ei siis voi sanoa muuta, kuin, että onneksi päätin rohkeasti lähteä matkaan!

<3 Anna

Lue myös edellinen postaukseni Pinnallinen puoleni – suhteeni kauneuskirurgiaan ja esteettisiin hoitoihin

FullSizeRender 110

Aamupala

 

Kommentit
 1. 1

  Laura sanoo

  Kuulostaa ihan mielettömältä! Ja näyttää. Mäkin haluan tollaselle matkalle 😀
  Miten paljon hintaa matkalle tulee ja mikä firma järjestää?

 2. 2

  Salla sanoo

  Olisin kysynyt samaa että kuka matkan järjesti?
  Jospa ensi vuonna järjestäisit oman sporttimatkan etelään sinun seuraajillesi 🙂

  • 2.1

   annasaivosalmi sanoo

   Moi!

   Olisipa ihanaa järjestää hyvinvointimatka 🙂 Ehkäpä tulevaisuudessa.

   Vastasin sun kysymykseen uusimmassa postauksessa.

   T. Anna

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *